Bulvár

Elvis, Gascoigne, Justin Bieber és Andy Murray 2017 legfontosabb fogadásai között

  • varin

A britek számtalan dologra fogadhatnak az újévben, köztük Justin Bieber apaságára is.

Habár a 2017-es esztendőben se olimpia, se nagyobb labdarúgó-esemény nem lesz, a briteknek bőségesen lesz lehetőségük fogadni különböző marhaságokra. A teljesség igénye nélkül, Paul Gascoigne, Elvis Presley Justin Bieber és Miley Cyrus is főszereplő lehet.

A legnagyobb pillanatok

Harry herceg még csak néhány hónapja mutatta be amerikai barátnőjét a királyi családnak, de a fogadóirodák már az eljegyzést vizionálják a következő esztendőre. Ha II. Erzsébet unokája 2017-ben eljegyzi Meghan Markle-t, kétszeres pénzt nyerhetnek a fogadók.

Babák is főszerepet kaphatnak az újévben. Vilmos és Kate Middleton 2-szeres oddsért jelenthetik be a harmadik baba érkezését, Beckhaméknél az ötödik gyermek 34-szeres szorzóval bír, míg Justin Bieber esetében 6.00. Ha már zenészek, Miley Cyrus 21-szeres pénzért vonulhat vissza. A botrányai miatt mostanság sokat a címlapokon lévő Paul Gascoigne esetében pedig pénzünk 501-szeresét kaphatjuk vissza, ha lovaggá ütik. Az alábbi kép alapján nálunk simán kandidált erre :)

2017

Nehogy azt higgyük, hogy Bieberékkel véget ér az év, számtalan idióta opciónk van hatalmas pénzeket nyerni. Lecsukják Hillary Clintont? 34-szeres pénzt nyerhetünk. Aranyszínűre festi Donalt Trump a Fehér Házat? 101-szeres odds. Bajnok lesz a Leicester? 2001-szeres zsetont vághatunk zsebre.

A legnagyobb állatságok

Lassan ideje lenne földönkívüli életet is találni, bár szentül hisszük, hogy Gascoigne már talált! Hogy erre 2017-ben kerül sor, az 501-szeres szorzó. De talán minden esztendőben Elvis Presley-vel kapcsolatban érkeznek a leghumorosabb fogadások. Így ha valaki idén egy Tescóban látja majd a Rock 'n' Roll királyát, 5001-szeres pénztől foszthatja meg az irodákat.

Sport

Vannak persze a sporthoz jobban kötődő események, így például Lewis Hamilton futamgyőzelmeire és Andy Murray-re is lehet fogadni. Ha a skót hős több Grand Slam-trófeát nyer idén, mint Novak Djokovics, 3-szoros pénzt adnak a brit irodák.

Az átigazolási rekordot jelenleg egy brit játékos, Gareth Bale tartja 101 millió euróval. Ha ez a csúcs megdől 2017-ben, arra 2.75-szörös pénzt fizetnének a fogadóirodák, míg ha bevezetnék a sokak által nagyon vágyott téli szünetet a Premier League-ben, akkor 26-szoros szorzót húzhatnánk be.

Bárhogyan is alakul az előttünk álló több, mint 350 nap, a hatharom.com-on mindig érdemes lesz majd olvasni, hiszen mi az őrültnél őrültebb fogadásokról is örömmel írunk.