Premier League

A gólokról szólhat a Tottenham-Chelsea rangadó

A Premier League 20. fordulójának rangadóján a két londoni gigász, a Tottenham és a Chelsea feszül egymásnak a White Hart Lane-en.

A Tottenham ismét gólgazdag mérkőzést játszhat a Chelsea-vel.

Óriási rangadóval zárul az angol bajnokság 20. fordulója, hiszen az ötödik helyen tanyázó Tottenham a listavezető Chelsea együttesét fogadja. A tét tehát a presztízs mellett is óriási.

Mindkét alakulat igen jó formának örvend, Marucio Pochettino együttese legutóbb négy bajnokiját megnyerte, míg a vendégek zsinórban 13 (!) PL-sikernél járnak. A felek ráadásul az utóbbi meccseiket megtalálták góllövő cipőjüket is, hiszen a hazaiak a Watfordnak és a Southamptonnak is egyaránt négyszer köszöntek be, míg Antonio Conte gárdája a Stoke-nak négyet, míg a Bournemouthnak hármat vágott. A védelmek ugyanakkor sokszor nem állnak a helyzet magaslatán, hiszen a Kékek a Fazekasoktól például két találatot kaptak, míg a Spurst az utolsó hat meccséből ötön, legalább egyszer mattolták.

A sok találat tehát bele van kódolva a mérkőzésbe, vélhetően hasonlóan izgalmas meccs várható, mint amit a felek a Stamford Bridge-en produkáltak november végén, amikor is a Kékek 2-1-re nyerték a londoni rangadót. Ami egyáltalán nem volt meglepő, hiszen a két fővárosi alakulat mindig élvezetes, gólokban gazdag mérkőzéseket vív egymás ellen.

Mivel a vendégeknél nem lesz hiányzó, a hazaiknál pedig csak a régóta maródi Érik Lamela marad ki, így nem lenne meglepő a fentiek tükrében, ha ez a találkozó is a gólokról szólna. A mindkét csapat gólt szerez - 1.65 @ TippmixPro - fogadási opció roppant kézenfekvőnek tűnik, amit a felek utolsó két meccse is alátámaszt.

A Premier League szerdai mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Tottenham-Chelsea 2.60 3.20 2.60
[2252379] 2017-01-04 21:00:00 Tottenham Hotspur - Chelseax;
209498