Protipp

Nem tudott hibázni az év tippmestere, hihetetlen számokkal zárt Andersson - interjú

Andersson04 12/12 pluszos hónapot produkált a Protipp rendszerében. Most kifaggattuk a taktikájáról!

Magáért beszélő, 12/12-es pluszos hónapmutatóval zárta Andersson04 a 2016-os évet a Protipp rendszerében. A statisztika már önmagában is megsüvegelendő, ám ha ehhez hozzátesszük, hogy 188 tipp alapján 13.83%-os ROI-t ért el, valamint hét(!) sportágból is pluszban végzett, akkor valóban csak a kalapunkat lengethetjük a tipster előtt. Grafikonjain pedig nem csak a folyamatos fejlődés látszik, de az is, hogy minél erősebbnek tartott egy tippet, annál biztosabb is volt, hogy bejön, ami egy profi tippmester egyik ismérve. Hogy hogy sikerült elérnie ezeket a szenzációs számokat és mit tervez Andersson 2017-re, arról röviden kifaggattuk tippmesterünket.

Mit gondolsz, szükséges a Tippmixpróhoz egyfajta különleges szemlélet, máshogy kell szemezgetni, mint a többi bukmékernél?

Andersson: Szükséges, mert eléggé egyedi kínálatuk van. Inkább annak kedvező ez, aki a hazai sportokban van otthon. Emellett A   -n  sokszor elérhetőek olyan hendikepek, over/under fogadások is nagy nemzetközi piacokra, amikből jó kombinációkat is lehet csinálni, az év első felében főleg ezeket küldtem be. Egy-két nagy nemzetközi riválisnál pl. csak később jelennek meg ezek a piacok.

Andersson profitdiagramja 2016-ban

Az idő előrehaladtával egyre nőtt a profit

Figyelted egy idő után már, hogy minden hónapod pluszos, esetleg kitűzted célul, hogy végigvidd így az évet?

Andersson: Az első pár hónapban jobban figyeltem erre, aztán már az volt a cél hogy minél jobban megközelítsem a 100 egységet az év végére, ez mondjuk nem sikerült, december második felében kevesebbet foglalkoztam fogadással egyéb teendők miatt.

A statisztikáidból kiderül, hogy legjobban a vízilabda sportágban hasítasz, ez pedig egy olyan piac, ami a nemzetközi bukiknál kevésbé elérhető. Ez csupán a véletlen műve, hogy éppen ebből a sportágból pluszolsz a legtöbbet vagy tényleg a vízben érzed igazán otthon magad?

Andersson: A családban öcsém vízilabdázik, de ő fogadás szintjén már nem követi. Részben az ő hatására szerettem meg én is ezt a sportot. Még felnőtt fejjel is nekiálltam megtanulni az alapokat, így mondhatom az egyik legnehezebb sport.

A másik vonzereje természetesen az, hogy az egyetlen olyan csapatsport, amiben a magyar válogatott a világ élmezőnyéhez tartozik, így csapatszinten például a Bajnokok Ligájában a végső győzelemre is esélyesek a magyar csapatok, míg máshol örülni kell, ha csoportkörbe jutnak egyáltalán, talán a kézilabda az egyetlen kivétel még.

Ha meggyőztek Andersson számai, valamint gondolatai, ide kattintva tudsz feliratkozni tippmesterünkre. Természetesen teljesen ingyenesen!

Mi várható tőled a 2017-es esztendőben, milyen eseményekre készülsz a legjobban? Esetleg megint rámész a 12/12-re? :)

Andersson: Terveim szerint a teniszt követem jobban, és a kézilabdát kevésbé, mert azzal rengeteget buktam 2016-ban, elsősorban élőben. Sajnos nagyon szubjektívek a szabályok, nincs támadóidő, ezért kissé kiábrándultam belőle :)

A Veszprémet természetesen követem teljes mértékben mint eddig. A tenisz GS tornákat fokozott figyelemmel kísérem. Nálam kiemelt esemény lesz a budapesti rendezésű Vízilabda-BL Final6 természetesen. Emellett a labdarúgó NB1 tavaszi küzdelmeit már alig várom, izgalmas hajrá lesz.

12/12-t nem tervezek, nem rakok nyomást magamra, de a 100 egységet újra megcélzom, az lenne igazán szép. :)

A tippek eloszlása és statisztikái téterősség szerint

Ha jól tudjuk, tervezel valamit 2017-re, amivel színesíted palettádat és már nem csak a tippekkel foglalkoznál a hatharom.com-on. Erről megtudhatunk pár szót?

Andersson: A tippek mellett készülök videosorozatra is itt az oldalon, illetve sportfogadás oktató jellegű cikkekben is közreműködöm várhatóan 2017-től.

A Protipp rendszere természetesen 2017-ben is változatlan intenzitással zakatol. A megújulás és a fejlődés jegyében különböző változások és tagcserék várhatóak. Addig is kövessétek Protipp-oldalunkat, a tippek ugyanis továbbra is mindenki számára teljesen ingyenesek és e-mailen is elérhetőek!