Sportfogadás

A fogadók szerint ismét nyer a United

A tipsterek 80 százléka szerint a Manchester United zsinórban hatodik bajnokiján is nyerni tud.

A fogadóknál fix kettes a West Ham-Manchester United mérkőzés.

Angliában nem pihennek a játékosok, hiszen hétfőn máris kezdetét veszi a 20. forduló, amely kör hétfői játéknapjának zárómérkőzése a West Ham-Manchester United ütközet lesz. A meccset összességében mindkét fél jó passzban várja, de a Kalapácsosok szilveszteri vereségének köszönhetően egyértelműen a vendégek felé billen a mérleg nyelve.

Merthogy José Mourinho együttese zsinórban öt megnyert bajnoki mérkőzésnél tart, s a portugál mester nagy valószínűséggel valamennyi játékosára számíthat a 2017-es év első Premier League találkozóján. Ezzel szemben a hazaiknál temérdek futballista marad ki, igaz, ez nem meglepő, hiszen a bordó-kékeknek a szezon kezdete óta rengeteg problémával küzdenek. Ami a csapat formáját illeti, a WHU jó passzban volt, de legutóbb kiábrándítoan teljesített, hiszen az idei szezonra alaposan visszaeső, legnagyobb sztárját nélkülöző Leicester otthonában kapott ki úgy, hogy még csak gólt sem lőtt.

A két United egyébiránt idén már kétszer is találkozott, a felek mindkétszer az Old Traffordon meccseltek. A Premier League-ben 1-1-es döntetlenre végeztek a csapatok, az Angol Ligakupában viszont a MU nem kegyelmezett, hiszen 4-1-re verte a fővárosiakat.

Mindezek után a bukmékereknél a manchesteriek számítanak a mérkőzés esélyesének, szintúgy, mint a fogadóknál, de náluk gyakorlatilag elképzelhetetlen más eredmény, mint a Vörös Ördögök győzelme. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 80 százaléka (!) a vendég sikert, 16 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelemre a tétek mindössze (!) százaléka érkezett. Mindezzel mi is egyet értünk, ha kíváncsi vagy a részletekre, hogy miért, akkor kattints ide!

1X2    
West Ham Döntetlen Manchester United
TippmixPro@5.50 TippmixPro@3.90 TippmixPro@1.55
[2252381] 2017-01-02 18:15:00 West Ham United - Manchester Unitedx
[2252381] 2017-01-02 18:15:00 West Ham United - Manchester Unitedx;
209498