Premier League

Zsinórban ötödik bajnokiját nyerheti a United

Mourinhóék ezúttal a Middlesbrought győzhetik le, míg a Leicester a West Ham ellen is szenvedhet. PL előzetes.

Zsinórban ötödik sikerére készül a MU szombaton.

Noha 13 pont a lemaradása a Manchester Unitednek az éllovas Chelsea-vel szemben, az utóbbi hetekben nem lehet panasz José Mourinho gárdájára. Ugyanis a Vörös Ördögök zsinórban négy megnyert bajnokinál járnak, s nagy esélyük van arra, hogy az ötödik meccsüket is behúzzák, hiszen a manchesteriek azt a Middlesbrought fogadják, amely az utóbbi hetekben formán kívül van. Az újonc a legutóbbi négy meccséből hármat is elbukott, ráadásul úgy, hogy ezeken gólt sem lőtt. A Boro-nak amúgy sem megy házon kívül, hiszen a Sunderland elleni augusztusi sikert követően hét nyeretlen meccsel a háta mögött utazik az Old Traffordra. Egyik csapatban sem lesz számottevő hiányzó - a Unitedba hétfőn góllal tért vissza Henrih Mhitarjan -, így pedig egyértelmű, hogy a hazaik felé billen a mérleg nyelve. Ugyanakkor ismerve a vendégeket, vélhetően kevés gólos mérkőzésre van kilátás, vagyis a Manchester United nyer és a mérkőzés góljai 3,5 alatti fogadási opcióban - 1.75 @ TippmixPro - látunk értéket.

Kiesési rangadóra készülnek a Turf Mooron, ahol a Burnley a Sunderland együttesét fogadja. Az újonc gárda továbbra is igen kétarcú, hiszen amíg idegenben képtelen maradandót nyújtani, addig hazai pályán szinte bárkit le tud győzni. Így nem meglepő, hogy a bordó-kékek a megszerezett 20 pontjukból 19-et (!) otthoni környezetükben szereztek. Ez a Fekete Macskákra is igaz, hiszen a sunderlandi alakulat házon kívül mindössze a Southampton és a Bournemouth otthonában tudott pontot vagy pontokat szerezni. Mivel a hazaiaknál csak Jeff Hendrick marad ki eltiltás miatt, míg a vendégeknél kilenc játékos biztosan a lelátóról követi majd az eseményeket, s Victor Anichebe játéka is kérdéses, így az eddig elhangzottak alapján nem lenne meglepő, hogy ha a Burnley nem kapna ki december 31-én. A Burnley vagy döntetlen kétesélyes fogadási lehetőségre 1.33-szoros pénzt fizet a    .

Újabb nehéz mérkőzés előtt a regnáló bajnok Leicester City, a Rókák ezúttal a West Ham gárdáját fogadják. A hazai együttes ismét gödörben van, utolsó három mérkőzésén mindössze egy pontot tudott szerezni, ráadásul kulcsjátékosára, Jamie Vardyra ezúttal sem számíthat Claudio Ranieri eltiltás miatt. Ezzel szemben a Kalapácsosok formába lendültek, a legutóbbi négy bajnokijukon nem találtak legyőzőre, s immáron zsinórban három nyert mérkőzésnél tartanak Slaven Bilicék, pedig több játékosára sem számíthat hetek óta a horvát mester. Az elmúlt szezonban a Leicester lényegesen jobb passzban volt, amikor a WHU-t fogadta, mégsem tudta legyőzni, s most pedig egyértelműen a vendégeknek áll a mérkőzés. Mindezek után tehát nem lenne meglepő, ha a londoniak nem kapnának ki a King Power Stadionban, vagyis a West Ham United +1-es európai hendikepben - 1.70 @ TippmixPro - vélünk értéket felfedezni.

A Chelsea-Stoke, a Southampton-West Brom és a Swansea-Bournemouth mérkőzésekkel egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozóktól, akkor kattints ide! Míg a Liverpool-Manchester City beharangozóját hamarosan olvashatjátok oldalunkon.

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Burnley-Sunderland 2.35 3.05 3.05
Leicester-West Ham 2.05 3.25 3.50
Manchester United-Middlesbrough 1.25 5.40 10.50
Swansea-Bournemouth 2.65 3.20 2.55
Chelsea-Stoke 1.25 5.40 10.50
Southampton-West Bromwich 1.70 3.40 5.00
Liverpool-Manchester City 2.35 3.35 2.80





 

 

 

 

 

 

2016-12-31;47
209498