Premier League

Óriási rangadóval búcsúzik a 2016-os esztendőtől a Premier League

A Liverpool-Man. City derbivel ér véget a 2016-os esztendő a PL-ben. A vendégeknél visszatér Fernandinho és Agüero.

Agüero is visszatér a rangadóra.

Ennél nagyobb rangadóval aligha érhetne véget a 2016-os esztendő a Premier League-ben, hiszen a második helyen álló Liverpool a harmadik pozícióban lévő Manchester Cityt látja vendégül. Ráadásul mindkét fél igen jó formában várja az év utolsó mérkőzését.

A Liverpool együttese az utolsó három bajnokiját egyaránt megnyerte, kedden a Stoke ellen már-már parádésan játszottak Jürgen Kloppék, akik hozzászoktak egyik legjobbjuk, Philippe Couthino hiányához, hiszen Adam Lallalna irányításával is roppant eredményesek a Vörösök. A hazaiakhoz hasonlóan a vendégek is remekelnek mostanság, Pep Guardiola együttese is behúzta legutóbbi három Premier League mérkőzését, pedig temérdek kulcsjátékosára sem számíthatott a katalán mester. Ezúttal viszont már pályára léphet, sőt borítékolható, hogy a kezdőben kap helyet Fernandinho és Sergio Agüero, akik leöltötték az eltiltásukat, amit még a Chelsea ellen szedtek össze.

Szükséges is van a két futballista játékára, hiszen a Liverpool tavaly viccet csinált a manchesteri csapatból a bajnokságban, hiszen Jürgen Kloppék idegenben 4-1-re, míg hazai pályán 3-0-ra győzték le a Cityt. Igaz, az Angol Ligakupa fináléját büntetőkkel az Égszínkékek nyerték meg.

Véleményünk szerint bármilyen eredmény előfordulhat a felek szombati ütközetén, de az biztos, hogy mind a Liverpool, mind a Manchester City győzelemre játszik majd, hogy továbbra is tapadjon az éllovas Chelsea-re. Így pedig a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban - 1.45 @ TippmixPro - van érték, amit a statisztikák is alátámasztanak, hiszen a felek legutóbbi 11 mérkőzéséből ez tízen is előfordult.

A Premier League idei utolsó mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Liverpool-Manchester City 2.35 3.35 2.80
[2252367] 2016-12-31 18:30:00 Liverpool - Manchester Cityx;
209498