Sportfogadás

Íme, a 2016-os év utolsó kombija!

Lássuk, hogy az év utolsó napján mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink a Premier League-ből!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az év utolsó napjára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Chelsea-Stoke
Tipp: Chelsea -1 (európai hendikep)
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

A Chelsea zsinórban 12 nyert bajnokinál tart, amivel klubrekordot állított fel, a hétfői ütközetüket például úgy hozták a Kékek, hogy több kulcsjátékosuk sem léphetett pályára. Szombaton viszont mindössze John Terry hiányzik majd, aki idén már nem számít alapembernek. Ezzel szemben a Stoke-nál egyre több a hiányzó, kedden óriási pofonba néztek be az Anfield Roadon, s egyébként is formán kívül vannak a Fazekasok, akik az utolsó négy meccsükön nem tudtak nyerni. Mindezek után pedig a hazaiak legalább kétgólos sikerében látunk fantáziát.

[2252364] 2016-12-31 16:00:00 Chelsea - Stoke Cityx;

Southampton-West Bromwich
Tipp: Southampton
Odds:
 1.70 @ Tippmixpro

Noha a Szentek szerdán 4-1-re kaptak ki hazai pályán a Tottenham együttesétől, a kiállításig egyenrangú ellenfelei voltak a piros-fehérek a fővárosiaknak. Az addig mutatott játékkal bőven van esélyük legyőzni a West Bromwich gárdáját, amely együttes az utóbbi hetekben alaposan leeresztett. A birminghamiek 207 perce (!) nem lőttek gólt, házon kívül egyébként sem túl acélosak, ráadásul a St. Mary's Stadionba nem nyerni járnak, szinte napra pontosan egy éve 3-0-ra kaptak ki délen. Vagyis nem lenne meglepő, ha a Southampton legyőzné az év utolsó napján a WBA-t.

[2252369] 2016-12-31 16:00:00 Southampton - West Bromwich Albionx;

Swansea-Bournemouth
Tipp: Swansea vagy döntetlen
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Nem áll túl jól a Swansea szénája, ráadásul a walesiek hétfőn 4-1-re kaptak ki hazai pályán a West Ham együttesétől, ami után ismét edzőt cseréltek a Hattyúk. A fekete-fehérek szerencséjükre egy olyan ellenféllel találkoznak Szilveszter napján, amely szintén gödörben van, hiszen a Bournemouth az utolsó négy meccséből hármat elbukott, ráadásul idegenben nem igazán megy a csapatnak. Az edzőváltás felkavarhatja az állóvizet a Swansea-nál, s ha bent akarnak maradni a walesiek, akkor az ilyen meccseken pontot, pontokat kell szerezniük, vagyis egy remire jók lehetnek a hazaiak szombaton.

[2252370] 2016-12-31 16:00:00 Swansea - Bournemouthx;
hatharom.com
Chelsea-Stoke Chelsea -1 (európai hendikep)
Southampton-West Bromwich Southampton
Swansea-Bournemouth Swansea vagy döntetlen
@4.19

Kattints a képre a játékhoz!1