Darts-vb

Barney hozta a legtöbbet a konyhára

Lezajlottak a második és a harmadik fordulós küzdelmek, illetve a negyeddöntők Londonban, a darts-világbajnokságon, így ideje ismét egy összegzést tartani.

Legutóbb az első kör után vettük górcső alá, hogy miként teljesítettünk a napi tippeknél. Ugyan minimális veszteséget könyvelhettünk el, de ebben nagy szerepe volt Fortuna kisasszonynak, aki több esetben sem fogta a kezünket. De milyen jól tettük, hogy nem adtuk fel, ugyanis azóta sikerült a -1.57 egységet pluszba fordítani.

Nagy szerepet vállalt ebből az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld, akinek két ki-ki meccsen, illetve egy kombiban is bizalmat szavaztunk. Adrian Lewis ellen bíztunk benne, hogy az angolnak csak fellángolás volt az eggyel korábbi meccse, míg Phil Taylor ellen egyszerűen az eszünkre hallgattunk és a nagyobb odds felé mentünk el, amit a hollandra kínáltak az állami irodánál. 2.30-szoros pénzt vághattunk zsebre, ami egy meccsel a legtöbb eddig a világbajnokságon.

Két kombi szelvényünk is bezöldült. A karácsonyi szünet után egy hihetetlen játéknapot rendeztek, melynek az esti programjában Barney mellett Taylor és Michael van Gerwen is színpadra lépett. Nem túl magas oddsért, de mindhárom klasszist továbbjuttattuk, és nem is kellett bennük csalódnunk. Két nappal később ismét egy kombira adtuk a fejünket, ez már jóval izgulósabb volt. James Wade 1-3-ról állt fel Michael Smith ellen, míg Daryl Gurney egy elképesztő szenvedős győzelmet aratott Mark Webster ellen. A lényeg azonban a profit, végre egy kicsit mellénk állt a szerencse.

Egyetlen vesztes szelvényt kellett elkönyvelnünk: Lewis és Joe Cullen meccsén a hátrébb rangosolrt angolnak szavaztunk bizalmat 3.20-as oddson, de sajnos a Rocksztár mélyen tudása alatt teljesített, így esély sem volt rá, hogy bejöjjön a tipp. 

Napi tippek a darts-világbajnokságra -

Második, harmadik kör és a negyeddöntők összesítése:

A     szorzói alapján
Nap Tipp Odds Ny/V Cikk
23.dec Cullen 3.20 Vesztes  Pokoli éjszaka elé néz a tavalyi döntős, jön az első nagy meglepetés?
27.dec Barney+Taylor+MvG 1.24 Nyertes  Van Gerwen, Taylor és Barney a színpadon - lesz meglepetés?
28.dec Barney 1.80 Nyertes  Lewis-Barney klasszikus a negyeddöntőért
29.dec Taylor+Wade+Gurney 2.22 Nyertes  Taylorra pokoli, van Gerwenre könnyű menet vár
30.dec Barney 2.30 Nyertes  Taylor vs. Barney - jön a darts El Clásciója
Nyertes: 4, Vesztes 1, Átlagodds: 2.15, Találati arány: 80% Profit: +2,56  ROI: +51,20%