Nemzetközi foci

Most elhallgattattam a kritikusaimat - Ronaldo

Az immáron négyszeres aranylabdás portugál csillag szerint a 2016-os év tökéletesre sikerült.

Szenzációs éve volt Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid támadójának. A portugál klasszis megnyerte az Európa-bajnokságot, a Bajnokok Ligáját és a klubvilágbajnoki trófea mellé az év végére még az Aranylabdát is bezsebelte. Nem csoda, hogy ezek után a 31 éves klasszis élete legjobb évének nevezte a 2016-ost.

Melyik csapat nyeri a La Ligát?
   
Real Madrid 1.45
Barcelona 2.65

“Egyénileg és a csapat szinten is a legjobb év volt az idei. Megnyertük a BL-t a Reallal, a portugál csapattal révbe értünk az Eb-n és még az Aranylabda is összejött – ennél többet nem is kérhettem volna.

Megnyertünk mindent. Remélem, ez elég bizonyíték a Real Madrid, a portugál csapat vagy az én kritikusaimnak. Köszönöm szépen mindenkinek, aki segítségemre volt a sikerekben mind a Realnál, mind a portugál csapatnál” – fejezte be CR7.

A Real Madrid számára az új év is sikerekkel kecsegtet, a Bajnokok Ligájában a Napoli ellen jó esélyük van továbbjutni a legjobb nyolc közé, míg a bajnokságban a vesztett pontok alapján hat egységgel állnak a Barcelona előtt. Ronaldóék az évet a Sevilla elleni kupameccsel kezdik, majd a bajnokságban a Granadát fogadják.

211384