Sportfogadás

Naná, hogy a Boxing Day-fordulóra is tippeltünk!

Lássuk, karácsony másnapján mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink a Premier League-ből!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Boxing Dayre, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Watford-Crystal Palace
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

Mind a Watford, mind a Crystal Palace gyengélkedik az elmúlt hetekben, s mivel közel azonos képességűek a felek, így ki más ellen másznának ki a gödörből, ha nem egymás ellen? A hazaiak és a vendégek is győzelmi reményekkel lépnek tehát pályára, egyébként is a döntetlennel egyik fél sem menne semmire. Ez pedig egy jó mérkőzést eredményezhet, mint például, amilyeneket az elmúlt szezonban is játszottak a felek, egyébként is a vendégek edzőt cseréltek 23-án, Alan Pardew helyett Sam Allardyce irányít már, aki szeretne egy hangzatos sikerrel bemutatkozni a Sasok kispadján. Így pedig nagy esély mutatkozik arra, hogy mind a Watford, mind a Crystal Palace betaláljon.

[2252361] 2016-12-26 13:30:00 Watford - Crystal Palacex;

Arsenal-West Bromwich
Tipp: Arsenal és 2,5 gól felett
Odds:
 1.80 @ Tippmixpro

Az Arsenal az utolsó két bajnokiját, vagyis az Everton és a Manchester City elleni meccsét is elveszítette. Ennek köszönhetően már kilencpontos hátránya van Arséne Wenger együttesének az éllovas Chelsea-vel szemben, vagyis győzelmi kényszerben vannak az Ágyúsok. A siker pedig összejöhet a londoniaknak, hiszen az egyre inkább leeresztő, házon kívül nem túl acélos West Bromot fogadják. Mivel az Arsenal védelme nagyon könnyen sebezhető az elmúlt hetekben, így benne van a pakliban, hogy kapnak gólt a piros-fehérek, de az is, hogy simáznak, hiszen a WBA sem túl stabil hátul mostanság, így pedig hazai sikerre és legalább három gólra szavazunk a felek hétfői meccsén.

[2252352] 2016-12-26 16:00:00 Arsenal - West Bromwich Albionx;

Manchester United-Sunderland
Tipp: Manchester United -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

Egyre jobb formában van a Manchester United, a Vörös Ördögök az utolsó három bajnokijukat zsinórban megnyerték, s feljöttek a hatodik helyre. A Sunderland is elkezdte gyűjtögetnie a pontokat, de tisztán látszik, hogy David Moyes együttesének csak a gyengébb csapatok ellen megy, ráadásul hazai pályán. A Fekete Macskák házon kívül a pofozógép szerepét töltik be, s mivel szilveszterkor a Burnleyvel játszanak, ahol potenciális riválist rövidíthetnek meg három ponttal, így vélhetően arra a meccsre fókuszálnak majd inkább. Ezen kívül a vendégek kilenc sérültje mellett sem mehetünk el szó nélkül, vagyis minden arra mutat, hogy a Manchester United legalább két találattal legyőzi a Sunderland együttesét karácsonykor.

[2252358] 2016-12-26 16:00:00 Manchester United - Sunderlandx;
hatharom.com
Watford-Crystal Palace Mindkét csapat szerez gólt
Arsenal-West Bromwich Arsenal és 2,5 gól felett
Manchester United-Sunderland Manchester United -1 (európai hendikep)
@4.74

Kattints a képre a játékhoz!