Darts-vb

Millimétereken múlt a nagy nyeremény

Lezajlottak a darts-világbajnokság első körös küzdelmei, így ideje górcső alá venni, hogy oldalunk miként teljesített eddig tippelés szempontjából.

Bunting alaposan kiszúrt velünk. Fotó: PDC Europe

Fortuna kisasszony nagyon nem volt kegyes hozzánk az első nyolc játéknapon, ugyanis egy kis szerencsével igen komoly profittal zárhattuk volna a főtáblás küzdelmeket. Rögtön egy bátor tippel nyitottuk a világbajnokságot, 2.70-es oddson fogadtunk Ricky Evansre. A villámkezű játékos - aki rekordnak számító 2.16 mp alatt dobott 180-at a mérkőzésen - remekül kezdett, 2-1-re vezetett és a negyedik szett is neki állt, körülbelül olyan 1.20-1-30-ra esett le az oddsa. Amit a trade szerelmesei köszöntek is szépen, nekünk viszont végig kellett néznünk, ahogyan innen kikap...

A második napon Steve Beaton 1.50-szeres szorzóval hozott a konyhára, utána viszont a hétvégén jött a hidegzuhany. Szombaton Stephen Buntingnak hét (!) meccsnyíl is kevésnek bizonyult a győzelemhez, ezzel kukába dobva a tippünk. Másnap Daryl Gurney szépített, de ez csak 1.25-szörös pénzt jelentett. Hétfőn aztán megismétlődött velünk ugyanaz, mint szombaton. Steve West ugyancsak meccsnyilakról kapott ki, ami már csak az 1.90-es odds miatt is fájó volt. Kedden, szerdán és csütörtökön zöldültek a tippjeink, köszönhetően Raymond van Barneveldnek, Mensur Suljovicnak és Dave Chisnallnak, ám az alacsony oddsok miatt ezzel sem fordultunk át pluszba.

Milliméterekre voltunk attól, hogy egy nagyon eredményes első kört zárjunk, nem túlzás azt állítani, hogy egy kis szerencsével, akár a 100%-os találati arány is meglehetett volna...Kár érte, de természetesen nem adjuk fel. Karácsony után folytatódnak a küzdelmek, mi pedig továbbra is napi szinten jelentkezünk előzetessel.

Napi tippek a darts-világbajnokságra, első kör összesítése:
A     szorzói alapján
Nap Tipp Odds Ny/V Cikk
15.dec Evans 2.70 Vesztes  Színpadon a világbajnok, bátor tippel kezdünk
16.dec Beaton 1.50 Nyertes  Bemutatkozik az egyik nagy esélyes
17.dec Bunting 1.45 Vesztes Megint megszenved a nyitómeccsén van Gerwen
18.dec Gurney 1.25 Nyertes  Sima rajtot vehet Taylor
19.dec West 1.90 Vesztes Bemutatkozik a kétszeres világbajnok, meglepetést szimatolunk
20.dec Barneveld 1.22 Nyertes  Megizzadhat a továbbjutásért Barneveld
21.dec Suljovic 1.14 Nyertes  A sógorok klasszisára fogadunk
22.dec Chisnall 1.12 Nyertes  Csütörtökön pontot teszünk az első kör végére
Nyertes: 5, Vesztes 3, Átlagodds: 1.54, Találati arány: 63% Profit: -1,57  ROI: -19,63