Átigazolás

Mourinho elárulta, hány játékos érkezik a télen

A portugál mesternek támadóra nincs igazán szüksége, így is a bőség zavarával küzd.

Hatodik helyével a várakozásokon alul szerepel idén a Manchester United a Premier League-ben. Habár José Mourinho a nyáron alapos erősítést kapott Ibrahimovic, Pogba, Mkhitaryan és Bailly személyében, a Vörös Ördögök egyelőre nem alkotnak igazán ütőképes alakulatot. Joggal merül fel a kérdés, hogy télen szándékozik-e további játékosokat igazolni a portugál mester.

Mourinho nem titkolta a pontos számot, őt ismerve pedig alighanem már meg is van a kiszemelt. “Lényegesen jobban hiszek a nyári átigazolásokban, mint a téliekben. Megfontoltabbak lehetünk, több időnk van dönteni, így ha igazolunk is a télen, akkor is maximum egy játékost, nem hármat-négyet.”

A Special One sokszor leszögezte már, nagyon elégedett a keretével és még rosszul is érzi magát, amiért a bőség zavarában nem tud mindenkinek elegendő játéklehetőséget nyújtani. “Hogy őszinte legyek, olyan játékosoknak, mint Ashley Young vagy Memphis Depay, egyszerűen nem tudtam elegendő percet adni, emiatt pedig kicsit rosszul is érzem magam. De ha csak a támadókat nézzük, ott van Depayon és Youngon kívül Mata, Rashford, Rooney, Mkiharyan, Lingard, Ibrahimovic – szóval tele vagyunk több poszton bevethető, gólveszélyes játékosokkal."

Hogy ki lesz az az egy játékos, akit a télen megszerez a MU, azt talán nem is olyan nehéz megjósolni. Mint azt mi is megírtuk nemrég, Eric Bailly több hétig kiesik az Afrika Kupa miatt, így az afrikai bekket Svédországból pótolhatják a Vörös Ördögök.

[2252358] 2016-12-26 16:00:00 Manchester United - Sunderlandx;
209498