Átigazolás

Gigaüzletre készül José Mourinho

Honfitársat kaphat maga mellé Zlatan Ibrahimovic, az egyik legjobbnak tartott hátvéd költözhet az Old Traffordra.

José Mourinho mindig is hangsúlyozta: ő egy magabiztos, magas, erős fizikumú középső védőt akar, akitől megrettennek az ellenfelek. Ehhez pedig keresve sem találhatna jobb jelöltet, mint a svéd Victor Lindelof, akit az egyik legtehetségesebb hátvédként tartanak számon.

   
  1 x 2
Manchester United-Sunderland 1.23 5.50 11.50

A csapat, amelyet minden évben kifosztanak, mégis a topon tud maradni.

Ha minden a portugál mester szája íze szerint alakul, akkor már télen vörös mezre cserélheti Lindelof a Benfica hasonló színű mezét, a MU ugyanis a portugál Record információi szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a Benficával. A lap értesülései szerint a csapat elnöke, Luis Filipe Vieira hétfőn Manchesterben járt, ahol meg is állapodtak Lindelof 38 millió fontos vételáráról. Ennek fényében talán nem is csoda, hogy a bukiknál már bőven 2 alatti a szorzó arra, hogy Manchesterben nem Ibrahimovic marad az egyedüli svéd játékos.

"Victor szenzációsan játszik már most is, pedig még fiatal. Egyre jobb és jobb lesz, már a svéd válogatottnak is alapembere. Hogy elég jó-e a Unitedhez? Úgy vélem, készen áll arra, hogy ezen a szinten futballozzon!" - mondta Ibrahimovic honfitársáról.

A két klubnál egyedül az átigazolás ideje okozhat nézeteltérést, hiszen Mourinho leszögezte, hogy Eric Bailly Afrika Kupa-kötelezettségei miatt már télen védőt akar venni, míg a Benficánál csak nyáron szeretnék elengedni Lindeloföt.

Ha a válogatottban már nem is, hamarosan a Unitednél ismét jöhetnek az Ibra féle atyai taslik

A 22 hátvéd még 2012-ben került 60 ezer euróért a svéd Vasteras SK-tól a Benfica utánpótláscsapatához, majd tavaly júliusban felkerült az első csapathoz, ahol eddig 47 mérkőzésen lépett pályára. A 187 centis bekk végigjátszotta az Európa-bajnokságot és pályán volt Svédország mind a négy vb-selejtezőjén is, Bulgária ellen még gólt is szerzett. A novemberi, Magyarország elleni barátságos meccsen egy félidőt kapott.

2016-12-26;47
2016-12-27;47
2016-12-28;47
209498