Forma-1

Finn csapattársa lesz Hamiltonnak?!

  • Cesc18

Felipe Massa mégsem vonul vissza, marad a Williamsnél, Valteri Bottas pedig Nico Rosberg utódja lesz a Mercedesnél.

Elfogadta a Williams ajánlatát, így 2017-ben is rajthoz áll a Forma-1-ben a visszavonulását korábban már bejelentő Felipe Massa. A brazil versenyzőt azt követően csábította vissza a patinás brit istálló, hogy Valtteri Bottasért egy igencsak komoly ajánlatot tett a Mercedes.

Bár a végleges szerződést a hírek szerint még nem írták alá, és a hivatalos bejelentés is várat magára, Massa állítólag megegyezett a Williamsszel, így eldőlt, hogy elnapolja visszavonulását, így 2017-ben is ott lesz a Forma-1 mezőnyében.

Mindez azt jelenti, hogy Valtteri Bottas előtt megnyílt az út ahhoz, hogy a Mercedes versenyzője legyen, ahol a világbajnok Nico Rosberg helyét veheti majd át.

A német istálló részéről korábban úgy nyilatkoztak, leghamarabb csak januárban jelentik be, ki lesz Lewis Hamilton csapattársa, Niki Lauda, a Mercedes nem ügyvezető elnöke azonban a minap azt mondta, könnyen lehet, hogy csak január végén születik döntés. - írja az f1vilag.hu.


A fogadóirodák mindenesetre biztosra mennek és a finn pilóta világbajnoki címére mindössze 4.00-szeres pénzt kínálnak. És természetesen nem azért, mert azt hiszik, hogy a Williams feljavul majd, hiszen fogadhatunk a brit istálló két versenyzőjére, Massára és a fiatal Lance Strollra is, méghozzá 101.00 és 501.00-es oddsokon. 

Ki lesz a világbajnok 2017-ben?
Versenyző Odds
Lewis Hamilton 2.10
Max Verstappen 3.75
Valtteri Bottas 4.00
Daniel Ricciardo 4.50
Pascal Wehrlein 13.00
Sebastian Vettel 15.00