Kosárlabda

Ismét esélytelen a magyar bajnok

A Szolnoki Olaj gárdája a német Ludwigsburg együttesét fogadja kedden a Bajnokok Ligája tizedik fordulójában.

Újabb nehéz meccs előtt a Szolnok. - Fotó: basketballcl.com

Szolnoki Olaj-Ludwigsburg

Elérkeztünk a Bajnokok Ligája csoportkörének tizedik fordulójához, s a Szolnoki Olaj együttese ismét egy nehéz mérkőzés előtt áll. A magyar bajnok azt a Ludwigsburg együttesét fogadja kedden, amelytől Németországban egy kiadós pofont kapott, hiszen Vojvoda Dávidék 43 (!) pontos különbséggel, 99-56-ra kaptak ki.

Lenne tehát törleszteni valója a Tisza-parti alakulatnak, de már a szoros vereségnek is örülhetnének Sztojan Ivkovics tanítványai. Ugyanis a német gárda jó formának örvend, még úgy is, hogy a Bayern Münchentől nagyon kikapott a hétvégén. Ezzel szemben a bordó-feketék gyakorlatilag hétről hétre alulmúlják önmagukat, a Sassari elleni vereséget követően Kaposváron (!) sikerült kikapnia a regnáló magyar bajnoknak.

"A fél csapat napok óta infúziós kezeléseket kap, csak remélni tudom, hogy nem leszünk még többen betegek. Hogy milyen csapattal, hogy fogunk tudni kiállni, ezt most még én sem tudom megmondani. Egy biztos, megpróbálunk minél jobban összpontosítani. Még szerencse, hogy utána nyolc-kilenc nap szünetünk lesz a következő meccsünkig. A Kaposvár ellen látszott, hogy nehezen mozogtunk, az viszont, hogy az ellenfél tizenkilenc támadó lepattanót szerez, mi pedig csak egyet, nem írható pusztán csak a fáradtság számlájára. A tanulságokat mindenképpen le kell vonni, és az is biztos, hogy kell, hogy legyenek következmények is, de a döntések eddig is a klubot igazolták" - mondta Sztojan Ivkovics, a Szolnoki Olaj vezetőedzője a bb1.hu-nak.

A felek közt tehát nagy a különbség, főleg így, hogy az Olajnál vannak problémák. Ezek után nem meglepő, hogy a bukmékereknél toronymagasan a német csapat a mérkőzés esélyese, hiszen a    kétesélyben a vendég sikerre 1.15-szörös, míg a magyar győzelemre 4.15-szörös pénzt fizetne ki. A fogadóiroda a hendikep határt 9,5-nél állapította meg, míg a pontok számát illetően 157,5-nél húzta meg a vonalat.

Fogadás a mérkőzés győztesére - a     szorzói
Szolnoki Olaj Ludwigsburg
Tippmixpro@4.15 Tippmixpro@1.15