Sportfogadás

Bundesliga meccsekkel nyernénk

Temérdek mérkőzés kerül megrendezésre a hét közepén, ennek apropóján hétközi kombira adtuk fejünket.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hét közepére, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Dortmund-Augsburg
Tipp: Dortmund -1 (európai hendikep)
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

A Dortmund vélhetően idén sem lesz német bajnok, mivel igen kétarcú a csapat. A BVB házon kívül szenved, otthoni környezetében szárnyal, még szerencse, hogy kedden a Signal Iduna Parkban játszanak Thomas Tuchel fiai. A sárga-feketék ellenfele az az Augsburg lesz, amely idén is alulmúlja önmagát, s idegenben szenved mostanság. A felek közt nagy a differencia a Borussia javára, a csapatnak javítania kell, s magabiztos győzelemmel búcsúznia közönségétől. Ez pedig véleményünk szerint összejön, s ha nem is lesz 5-1 a meccs végeredménye, mint tavaly októberben, úgy véljük, hogy legalább kettőt közé rak a Dortmund.

[2272434] 2016-12-20 20:00:00 Borussia Dortmund - Augsburgx;

Bayern München-Leipzig
Tipp: Bayern München
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Véleményünk szerint véget ér a Leipzig királysága, s a Bayern beárazza Gulácsi Péteréket. A vendégeken már látszik a fáradtság, legutóbbi idegenbeli fellépésük alkalmával könnyedén kikaptak a kiesőjelölt Ingolstadt otthonában, így tehát az újoncnak nem jön jól, hogy pár nap leforgása alatt a második komoly rangadóját kell megvívnia. Ezzel szemben a bajorok elérték szezon végére az üzemi hőfokot, és sorra nyerik meccseiket, játszanak akár az Atlécio Madriddal vagy a Wolfsburggal. Vagyis úgy véljük, hogy a fordulót követően már nem csak jobb gólkülönbsége miatt lesz listavezető Carlo Ancelotti együttese.

[2272433] 2016-12-21 20:00:00 Bayern München - RasenBallsport Leipzigx;

Hertha-Darmstadt
Tipp: Hertha
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Kötelező győzelem előtt áll a Hertha, hiszen utolsó két bajnokiját egyaránt elveszítette, ráadásul az utolsó helyezett Darmstadtot látja vendégül. Kleinheisler Lászlóéknak nagyon nem megy mostanság, utolsó nyolc (!) tétmérkőzésüket zsinórban elveszítettek, ráadásul ezen találkozók közül mindössze kettőn (!) szereztek csak gólt. Dárdai Pálékról köztudott, hogy jól védekeznek, mindezek után pedig akár egyetlen rúgott gól is elég lehet a fővárosiaktól, hogy visszatérjenek a helyes útra. A hazaiak szépen akarnak búcsúzni a 2016-os évtől, s perpillanat keresve sem találnának jobb ellenfelet, mint a Darmstadt, avagy Hertha-sikerre fogadunk szerdán.

[2272436] 2016-12-21 20:00:00 Hertha Berlin - Darmstadtx;
hatharom.com
Dortmund-Augsburg Dortmund -1 (európai hendikep)
Bayern München-Leipzig Bayern München
Hertha-Darmstadt Hertha
@3.94

Kattints a képre a játékhoz!