NFL

Pontorgiával búcsúzhat a tavalyi döntős

Amennyiben a Carolina kedd hajnalban vereséget szenved a Fedex Fielden, végleg elbúcsúznak az idei szezontól.

Akiről a hírek szólnak... Főszerepben: Josh Norman!

Hiába áll remeknek mondható, 7-5-1-es mérleggel a Washington Redskins, igencsak nehézkes lesz kivívniuk a playoff-szereplést, hiszen a New York Giants és valamelyik NFC North-csapat is ácsingózik a wild card-pozíciók egyikére. A Rézbőrűek sorsa azonban saját kezükben van, ha 3-0-val zárnak, nem vehetik el tőlük az ötödik helyet. Az első küldetésük ránézésre nem ígérkezik könnyűnek.

TippmixPro
Washington Redskins Carolina Panthers
1.30 2.95

Habár papíron a tavalyi Super Bowl-második még kvalifikálhatja magát a rájátszásra, ehhez olyan csillagállás szükségeltetne, amelyet ritkán látni az NFL egén. A találkoz így tehát inkább csak a Skinsnek lesz fontos, ahol pályára lép egykori csapata ellen Josh Norman cornerback is.

"Ez a meccs nem arról szól, hogy Normant kell legyőznünk, itt az ellenfél a Washington lesz. Márpedig muszáj nyernünk, hogy legyen értelme számolgatnunk!" - foglalta össze röviden Cam Newton. De nem csak a Carolina irányítója, szinte mindenki a balhés védőről beszélt a meccs előtt. Ron Rivera például kiemelte, jó döntést hozott Norman, hogy távozott, míg Kirk Cousins elárulta, mondott a játékos néhány szót az ellenfél védelméről, de úgyis a pályán dől majd el minden.

A fogadóirodál által megállapított hendikep még úgy is túlságosan nagy, hogy klasszis különbség van jelenleg a csapatok között. Az under/over határban viszont már látunk értéket, hiszen a Panthers meccsein átlagosan idegeben 56 pont esik, míg a Skinsnél ez az adat a Fedex Fielden 52.

hatharom.com
50,5 pont felett
@1.80