Heti műsor

Gulácsiék összecsapnak a héten a Bayernnel!

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Gulácsiék az Allianz Arénába hivatalosak szerdán.

A hét eseményei

Közeleg az év vége, egyre kevesebb érdemi találkozót rendeznek szerte a világban. Angliában ezen a héten például csak egy mérkőzést tartanak, igaz, az a liverpooli városi rangadó lesz, amikor is az Everton az LFC-t fogadja. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

Olaszországban a hét közepén kerül megrendezésre a 18. forduló, amikor is a Roma simázhat a Chievo ellen, míg az Inter a Lazióval, a Fiorentina pedig a Napolival vív rangadót. Sallai Roland és Balogh Norbert csapata, vagyis a Palermo a Pescarát fogadja, míg Nagy Ádámék meccse elmarad, hiszen a Milan a Juventus elleni Szuperkupa finálét vívja meg csütörtökön, méghozzá Dohában.

Németországban is hétközi fordulóval zárul az év, amikor is végre megrendezésre kerül a Bayern München-Leipzig találkozó! Gulácsi Péteréknek tehát fel lesz adva a lecke, de Kleinheisler Lászlóék sem számíthatnak könnyű találkozóra, hiszen a Dárdai Pál által trenírozott Herthához látogatnak. Szalai Ádámék a Werder Brement fogadják, míg a Dortmund az Augsburgot látja vendégül.

Spanyolországban mindössze egyetlen egy találkozót rendeznek az idei esztendőben, hétfőn a Bilbao a Celta Vigót fogadja, amely találkozón a bukmékerek szerint a baszkok az esélyesek.

[2272433] 2016-12-21 20:00:00 Bayern München - RasenBallsport Leipzigx;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett topligás bajnoki találkozóra, lesz érdemes fogadni. Kézilabdában férfi kirakatcsapataink közül már csak a Veszprém lép pályára, a bakonyiak a SEHA-Ligában a Zágrábot fogadják. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben, az Euroligában, a Bajnokok Ligájában, a FIBA Europe Cupban és az NBA-ben is újabb fordulókat rendeznek. A férfi vízilabda kirakatcsapataink pedig a Bajnokok Ligája harmadik körében ugranak medencébe, amikor is a Szolnok a Brescia, az OSC pedig a Spandau együtteséhez látogat, míg az Eger a Pro Reccót fogadja. A tojáslabda szerelmesei sem unatkozhatnak majd, hiszen megannyi rangadó kerül megrendezésre az NFL-ben. Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!