Premier League

Ki-ki meccset játszik egymással a City és az Arsenal

Farkasszemet néz egymással a City és az Arsenal, míg a Tottenham az újonc Burnleyt fektetheti két vállra. PL előzetes.

A vasárnapi futballmaraton a Bournemouth-Southampton mérkőzéssel kezdődik Angliában. A felek mérkőzése igazából rangadó lesz, hiszen amíg a hazaiak a tizedik, addig a vendégek a kilencedik helyen tanyáznak, igaz, a Szentek csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetik, hogy megelőzik a délieket. A formákat tekintve viszont nincs különbség a felek közt, főleg így, hogy a Bournemouth a pályaválasztó, s a piros-feketék otthon jól teljesítenek. Mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, ráadásul még a szezon azon részében járunk, amikor még a döntetlen is belefér a gárdának. Így pedig, továbbá figyelembe véve a gárdák eddigi teljesítményét, a temérdek hiányzót mindenkét oldalon, illetve egymás elleni produkciójukat nagy esély mutatkozik arra, hogy a mérkőzés góljainak száma 2,5 alatt - 1.60 @ TippmixPro - marad.

Ismét sima siker elé néz a Tottenham, hiszen a fővárosiak a házon kívül roppant visszafogott teljesítményt nyújtó Burnleyt fogadják. Az újonccsapatnak abszolút nem megy idegenben, ahogy átlépik a városhatárát a bordó-kékek rögtön elfelejtenek futballozni, hiszen az eddigi hét házon kívüli bajnokijukon mindössze egy pontot szereztek, s csak egyszer (!) találtak a hálóba. Ezzel szemben a Spurs kezd formába lendülni, Mauricio Pochettino együttese pedig az egyik legjobb otthoni teljesítménnyel büszkélkedhet a Premier League-ben. Mindezek után nem lenne meglepő, ha a Tottenham a korábbi évekhez hasonlóan, legalább két találattal legyőzné a Burnleyt. A hazaiak magabiztos sikerére 1.50-szeres szorzót kínál a    .

A játéknap rangadóján a Manchester City és az Arsenal feszül egymásnak, méghozzá az Etihad Stadionban. A felek közül egyik csapat sincs formában, mondjuk ezt úgy, hogy a hazaiak a hárommeccses nyeretlenségi szériájukat a Watford legyőzésével szakították meg szerdán. Ugyanakkor a csapat húzóemberei közül Pep Guardiola továbbra sem számíthat Sergio Agüeróra, Fernandinhóra, Vincent Kompanyra, Ilkay Gündoganra és Fabian Delphre ez pedig rányomja bélyegét a csapat teljesítményére. Arséne Wenger együttese hosszú veretlenségi szériája lett oda a bajnokságban kedden, amikor is az Ágyúsok az Everton vendégeként kaptak ki. Mindez pedig annak köszönhető, hogy a piros-fehér játékosok egyre kifacsartabbak, amiatt, hogy a jelenlegi rendelkezésre álló keretnek kell pótolni a hetek óta maródi Santi Cazorlát, Per Mertesackert, Aaron Ramseyt, Shkordan Mustafit, Mathieu Debuchyt, Danny Welbecket és Chuba Akpomot. Mindezek után bármilyen eredmény benne a van a pakliban, főleg, hogy a felek győzelmi kényszerben vannak, mivel már igen nagy a lemaradásuk az éllovashoz képest. Így pedig a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban - 1.50 @ TippmixPro - látunk fantáziát, ami a gárdák egymás elleni meccsein szinte mindig előfordul.

A Premier League vasárnapi mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Bournemouth-Southampton 2.80 3.10 2.50
Manchester City-Arsenal 2.10 3.35 3.25
Tottenham-Burnley 1.20 5.90 13.00





 

 

 

2016-12-18;47
209498