Kosárlabda

Kétéves csapat ellen is esélytelen a Körmend!?

Hiába alapították mindössze két éve a Limburgot, a Körmend esélytelennek számít hazai pályán a bukmékerek szerint.

Érdekes meccs vár a körmendiekre kedden. - Fotó: szegedma.hu

Körmend-Limburg

Történelmi mérkőzésre készül a Körmend, amely csapatnak az ellenfele a belga Limburg lesz a FIBA Euro Cup B csoportjának első körében. A vendégegyüttest ugyanis 2014-ben (!) alapították, s ez a találkozó lesz mindössze az első nemzetközi mérkőzése. Ez alapján akár félvállról is vehetnék a vasiak a belgákat, azonban ez ostobaság lenne, hiszen a vendégek tele vannak kiváló játékosokkal. A Limburg keretét hat amerikai légiós mellett három belga válogatott alkotja, míg a vasiaknál öt külföldi, továbbá rengeteg helyi kötődésű játékos nevével találkozhatunk.

Fogadás a mérkőzés győztesére - a     szorzói
Körmend Limburg
2.30 1.50

Teo Csizmics szerint nem vár könnyű feladat a bordó-feketékre kedden, amit a bb1.hu-nak mondott el: "Nagyon erős ellenfél érkezik hozzánk. A Limburg meghatározó játékosai közé hat amerikai és három belga tartozik. Mindenki képes kintről is támadni a gyűrűt, leszámítva az egyik centerüket. Azt az információt kaptam, hogy a leggyorsabb csapat Belgiumban a Limburg. Folyamatosan rohannak, nagy tempót diktálnak. Bármikor képesek 90 pont felett dobni, ezért nagy jelentősége lesz annak, hogy le tudjuk lassítani a játékukat. Támadásban és védekezésben is nagy energiát kell majd beletennünk a játékba, ha azt akarjuk, hogy győzelemmel indítsunk az idei nemzetközi kupasorozatban. A célunk pedig annak ellenére a győzelem, hogy nincsenek tökéletes állapotban a játékosaim. Többen is különböző fizikai szinten állnak, hiszen Horti Bálint még csak pár napja kezdett el mozogni, de Parrish Petty is csak most kezdi magát utolérni. Lenzelle Smith tíz napja nem edzett, de át fog öltözni. Hogy játszani fog-e, egyelőre nem tudom megmondani. Doktor Péternek a térdével vannak gondjai. Aki biztosan nem léphet pályára, az Csorvási Milán, ő talán két-három hét múlva kezdheti el a mozgást."

Fogadás a mérkőzés győztesére hendikeppel - a     szorzói
Körmend +3,5 Limburg -3,5
1.80 1.80

Mindezek után egy igazán érdekes mérkőzés vár a körmendiekre, még úgy is, hogy a vendégek mindössze egyszer nyertek idáig a négy lejátszott találkozójukból, míg a körmendiek százszázalékosak az NB I-ben. A bukmékerek viszont erősen a belga csapat felé hajlanak, amit szorzóikkal is jól érzékeltetnek, hiszen a     kétesélyben 2.30-szoros pénzt kínál a magyar csapatra, míg a belgákra 1.50-szeres oddson lehet fogadni. A fogadóirodák a hendikep határt 3,5-nél állapították meg, míg a pontok számának illetően 156,5-nél húzták meg a vonalat.

Fogadás a mérkőzés pontjainak számára - a     szorzói
156,5 felett 156,5 alatt
1.75 1.85