Sportfogadás

Jön az év meccse a Serie A-ban - borítékolható a Juve-siker?

Jön az év mérkőzése Olaszországban, hiszen szombaton összecsap a Juventus és a Roma. A mérkőzés gyakorlatilag a bajnoki címről dönt, a nagy tét ellenére a fogadók viszont biztosak a Juve sikerében.

A Juventus tovább növeli előnyét a fogadók szerint.

Óriási rangadót rendeznek a Serie A 17. fordulójában, hiszen az éllovas Juventus a második helyen álló Romát látja vendégül szombat este. A felek közt négy pont van, így tehát óriási jelentősége van, hogy milyen eredménnyel ér véget a derbi.

Az utóbbi hetekben mindkét csapat kifejezetten jó formának örvend, hiszen a felek az utolsó hat tétmérkőzésükön mindössze egy-egy vereséget szenvedtek. Ráadásul mindkét alakulat legyűrte a városi riválisát, méghozzá idegenben, hiszen a Roma a Laziót győzte le 2-0-ra, míg a Juventus 3-1-re verte meg a Torinót.

A csapatok legutóbb januárban találkoztak egymással, akkor a Juventus hazai pályán 1-0-ra tudta legyőzni a Farkasokat. A Zebrák sikere egyébiránt nem volt meglepő a Juventus Stadionban, hiszen a fekete-fehérek a legutóbbi hat hazai meccsüket (!) megnyerték a fővárosiak ellen.

Mindezek után a bukmékereknél a Juventus számít a meccs favoritjának, a fogadóknál viszont toronymagas esélyes Massimiliano Allegri alakulata. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 63 (!) százaléka a hazai sikert, 33 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelemre a tétek mindössze 4 (!) százaléka érkezett. Ami az egymás elleni statisztikák alapján nem meglepő, még úgy sem, hogy a hazaiaknál két kezdő védőjátékos, Leonardo Bonucci és Dani Alves biztosan kimarad, míg a vendég oldalon Alessandro Florenzi és Francesco Totti játéka kérdéses.

A Tippkirály játékosainak körében is egyértelmű a meccs, hiszen a tipsterek 63 százaléka Juventus sikert vár, 16 százalékuk döntetlenre, míg a maradék 21 százalék a Romára tippelt.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

1X2    
Juventus Döntetlen Roma
TippmixPro@1.70 TippmixPro@3.60 TippmixPro@4.65
[2320019] 2016-12-17 20:45:00 Juventus - Romax
211987
[2320019] 2016-12-17 20:45:00 Juventus - Romax;