Bundesliga

Dárdai beárazhatja az újoncot

A Bundesliga hétvégi fordulójának rangadóján a második helyen álló Leipzig a harmadik Herthát fogadja.

Dárdaiék helyre teszik az újoncot?

A szezon előtt egyik csapatot sem várták ilyen előkelő helyezésekre a szakértők. Az újonc Lipcse szereplése talán a szezon legnagyobb meglepetése, hiszen Gulácsi Péterék a múlt hétvégén szenvedték el első vereségüket, mindössze rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően szorulnak a tabellán a címvédő Bayern München mögé. 

A Hertha kapcsán is elsősorban a középmezőnyről beszéltek, Dárdai Pál együttese mégis ott nyomul az élmezőnyben. A Lipcséhez hasonlóan a fővárosiak is vereséget szenvedtek az elmúlt hétvégén, ennek ellenére továbbra is dobogós helyről várhatják a soron következő összecsapást. 

[2272432] 2016-12-17 15:30:00 RasenBallsport Leipzig - Hertha Berlinx

Hiányzók terén bizony egyik csapat sincs túl jó periódusban. A hazaiaknál elsősorban a védelemben lehetnek rések, viszont a Herthában Langkamp és Brooks sérülés szintén a hátsó alakzatra nézve bajos. Dárdai viszont legalább elöl ütőképes triót rakhat össze, hiszen együtt kezdhet Ibisevic, Kalou és Stocker is. 

A bukik szerint a meccs esélyese a Lipcse, de véleményünk szerint az oddsok túlzóak. Dárdai remek stratéga, többször bebizonyította már, hogy remekül képes felkészíteni csapatát az adott ellenfélre. Az újonc életében el kell majd jönnie egy kisebb holtpontnak és lehet, hogy ez a periódus éppen most jön majd el. Az Ingolstadt elleni vereség a meglepetés kategória volt, a keretben egyre több a sérült, mintha érződne a csapaton az őszi szezon vége. A Lipcsére ebben az idényben jellemző volt a nagy adok-kapok, elöl-hátul gólerős a csapat, és mivel a Herthának mindkét sztárcsatára bevethető állapotban van,ezért minimum egy gólt várunk Dárdai fiaitól. 

hatharom.com
HAZAI CSAPAT KAPOTT GÓL NÉLKÜL JÁTSSZA LE A MÉRKŐZÉST - NEM 
@1.65
2016-12-16;54
2016-12-17;54

 

[2272432] 2016-12-17 15:30:00 RasenBallsport Leipzig - Hertha Berlinx;
210225

Tippelj a Bundesliga mérkőzéseire a Tippkirályban!