Sportfogadás

Angol és spanyol meccsekkel nyernénk a hétvégén

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Crystal Palace-Chelsea
Tipp: Chelsea
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Úgy látszik, hogy a Chelsea felvette "ünnepi" ritmusát, hiszen az utóbbi két mérkőzését egyaránt 1-0-ra nyerte meg, s a csapat éppen annyit adott ki magából, amennyi a sikerhez feltétlenül szükséges volt. A Kékek így immáron zsinórban tíz (!) megnyert mérkőzésnél járnak, s hat ponttal vezetik a bajnokságot, ha pedig szombati meccsüket is megnyerik, akkor klubrekordot állítanak be. Úgy véljük, hogy ez összejön Antonio Conte csapatának, hiszen a Crystal Palace hétközben a Chelsea-től jóval gyengébben teljesítő Manchester Unitednek hódolt be hazai pályán. Noha vélhetően a londoni derbire felszívják magukat a Sasok, azonban továbbra is sok a sérültjük, a formájuk sem az igazi, míg a vendégeknek az, ráadásul náluk mindenki bevethető lesz. Így pedig nehéz elképzelni, hogy ne nyerje meg 11. meccsét is zsinórban (!) a Chelsea.

[2252343] 2016-12-17 13:30:00 Crystal Palace - Chelseax;

West Ham-Hull
Tipp: West Ham
Odds:
 1.60 @ Tippmixpro

Lezárta hétmeccses nyeretlenségi szériáját a West Ham, hiszen a liverpooli bravúros pontszerzést követően a Kalapácsosok a Burnleyt győzték le szerdán. A hétvégén ismét egy újonc együttest látnak vendégül, nevezetesen a Hull gárdáját. A Tigrisek a Tottenhamtől kaptak egy jókora verést hétközben, ami nem csoda, hiszen nincsenek jó passzban a sárga-feketék. A csapatnál továbbra is sok a sérült, házon kívül pedig a pofozógép szerepét töltik be. A West Hamnek kötelező megnyernie ezt a meccset, s úgy véljük, hogy ilyen előjelek után ez össze is jön a gárdának, amit az egymás elleni statisztikák is alátámasztanak, hiszen a Kalapácsosok eddig mindig (!) legyőzték otthoni környezetükben a Hullt.

[2252351] 2016-12-17 16:00:00 West Ham United - Hull Cityx;

Sevilla-Málaga
Tipp: Sevilla
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Kiheverte a Granada elleni kínos vereséget a Sevilla együttese, hiszen azt követően továbbjutott a Bajnokok Ligájában, majd a spanyol bajnokságban a Celta Vigót ütötte ki idegenben. A déliek így továbbra is a harmadik helyen állnak, s tapadnak az éllovasokra. Ahhoz, hogy ezt a pozíciójukat megtartsák vagy előzzenek, mindenképp le kell győzniük a Málaga együttesét szombaton. Azt a csapatot, amely formán kívül van, házon kívül még nyeretlen az idei szezonban, továbbá megannyi sérültet számlálnak a kék-fehérek. Ezzel szemben a Sevilla az egyik legjobb hazai mérleggel rendelkezik Spanyolországban, vagyis gyakorlatilag meglepetéssel érne fel, ha a piros-fehérek nem húznák be ezt a meccset.

[2300663] 2016-12-17 20:45:00 Sevilla - Malagax;
hatharom.com
Crystal Palace-Chelsea Chelsea
West Ham-Hull West Ham
Sevilla-Málaga Sevilla
@3.72

Kattints a képre a játékhoz!