Premier League

Lassan bombameglepetés lenne, ha nem a Chelsea érne révbe

Messze a londoniak aranyérmére fizeti jelenleg a legkisebb oddsot a Tippmixpro, pedig az előny még nem nagy.

Egy újabb olyan fordulón vagyunk túl a Premier League-ben, ahol a Chelsea nem lehet csalódott az eredményekkel. Habár a Liverpool és a Manchester City is hozta a három pontot, a legfőbb üldöző Arsenal vereséggel távozott a Goodison Parkból, amely tovább szilárdította Antonio Conte csapatának vezető pozícióját. A londoni kékek ugyan nem verik rommá ellenfeleiket, de stabil védelmüknek köszönhetően immáron biztosan kijelenthető: bravúr lenne, ha nem Nyugat-Londonba kerülne az arany.

Costáék tízmeccses győzelmi szériája valóban bizakodásra adhat okot, ráadásul dörzsölhetik is tenyerüket a londoniak, a három következő meccsen kilenc kötelező pont áll előttük, amiből kisebb csoda lenne, ha leadnának bármennyit. Az év további része tehát Chelsea-dominanciával telhet, amely azt mondatja velünk, hogy aki bízik az aranyban, még most fogadja meg azt a     által kínált 1.80-as oddsért.

A topcsapatok 2016-os mérkőzései
Chelsea (40) Liverpool (34) Arsenal (34) Manchester City (33)
@Crystal Palace @Everton @Manchester City Arsenal
Bournemouth Stoke WBA @Hull City
Stoke Manchester City Crystal Palace @Liverpool

Erre több érv is kínálkozik. Ha önmagában nem lenne elég ok a hat pont előny és a remek sorsolás, akkor előhozakodunk a Protipp szenzációsan muzsikáló tippmesterének, Andersson04-nek az ötletével, aki már hétfőn lecsapott a kínálkozó lehetőségre és 1.95-ért fogadott a csapatra.

A 12/12 hónapot pluszban abszolváló Andersson döntése azért is volt kitűnő, hiszen ekkor a magyar állami fogadóiroda magasabb szorzót kínált a kimenetelre, mint az internetes bukik többsége.

Oscar személye egy másik olyan tényező, amely fogadásra buzdít bennünket. A brazil játékos állítólag 60 millió fontért készül aláírni Kínába, amely nyugodtan nevezhető az év üzletének. Ha Conte csak az összeg felét igazolásra költi vagy akár csak egyetlen olyan játékost szerez, aki kezdő vagy legalábbis fontos csereember lehet, már hatalmasat lép előre a gárda, Oscar ugyanis rég nem számít fontos játékosnak a rotációban.

Kétségtelen, hogy a Premier League mezőnye nagyon kiegyenlített, ahogyan az is, hogy a hat pont előny nem életbiztosítás, de a Chelsea jelenleg azzal a tényezővel lóg ki, amit egyik másik rivális sem mondhat el magáról: megbízhatóak, kiegyensúlyozottak. A Cityvel vagy az Arsenallal szemben őket a BL-kötelezettség sem osztja meg, így noha a szezon előtt 6.75-ös szorzóért sem szimpatizáltunk a kékek aranyérmével, most mégis azt mondjuk, 1.80-ért jó tipp!

hatharom.com
Chelsea nyeri a bajnoki címet
@1.80
2016-12-17;47
2016-12-18;47
2016-12-19;47
209498