La Liga

Súlyos sérülés a Madridnál, legfontosabb játékosát veszítette el a csapat

Diego Simeone aggódik kapusáért, aki kiválóan véd évek óta a madridi csapatban.

Úgy tűnik, ez bizony nem az Atlético Madrid éve lesz! A Calderónban egyre másra jönnek a problémák, kezdve Diego Simeone bizonytalan jövőjétől, Griezmann formahanyatlásán át egészen a hétfő estéig, amikor is a csapat talán legfontosabb játékosa, Jan Oblak súlyos sérülést szenved. Az argentin mester nem is véletlenül fejezte ki erőteljes aggódását.

"A legrosszabb dolog nem is a vereség, hanem Oblak sérülése. Nagyon remélem, hogy nem komoly, de aggódunk..." - mondta a Villarreal ellen elveszített bajnokit követően "Cholo". A trénernek pechjére nem lett igaza, a szlovén portás ugyanis súlyosabb vállsérülést szenvedett, három-négy hónapig biztosan nem védhet.

Oblak az Atlético Madrid színeiben 93 meccsen 59 gólt kapott és 54 találkozón egyszer sem találtak be a Matracosok kapujába!

A Matracosoknak idén szinte semmi sem akar összejönni, habár a BL-csoportjukat megnyerték és a Leverkusen elleni nyolcaddöntő is hozható számukra, a bajnokságban a harmadik hely is erőteljes meglepetés lenne esetükben.

"Keményen kell dolgoznunk, a mostani teljesítmény ugyanis kevés. Elfogadjuk a kritikákat, mert ha vereséget szenvedünk, akkor nyilvánvaló, hogy valamit nem csinálunk jól..." - mondta a mester, aki könnyen lehet, hogy nyártól már a Premier League-ben vállal munkát.

A bajnokságban már 12 pontos hátrányban lévő Atléti a hétvégén könnyedén győzhet hazai pályán a Las Palmas ellen. Erre a kimenetelre a     1.27-es szorzót ad, amely még úgy is jó tippnek tűnik, hogy a Tico nagyon nem muzsikál jól.

2016-12-16;87
2016-12-17;87
2016-12-18;87
2016-12-19;87
211384