Premier League

Komoly rangadó vár a Manchester Unitedre

A Vörös Ördögök a Tottenhamet fogadják, a Chelsea és a Liverpool hazai pályán simázhat. PL előzetes.

Ibráék a Tottenhammel játszanak vasárnap.

A Chelsea-West Bromwich meccsel kezdődik a vasárnap Angliában, amely mérkőzést természetesen az éllovas londoniak várnak jobb passzból. Antonio Conte együttese zsinórban nyolc (!) megnyert bajnoki mérkőzésnél jár, s mivel múlt héten riválisai botlottak, illetve a Manchester Cityt győzték le ugye a fővárosiak, így előnyük immár három pont a tabellán. Ezt pedig jó esélyük van, hogy megőrizzék, hiszen, igaz, hogy a West Brom sincs rossz passzban - utolsó négy bajnokiján 10 egységet gyűjtött a birminghami gárda -, azonban a felek közt igen nagy a differencia a hazaiak javára, arról nem is beszélve, hogy a Chelsea minden kulcsjátékosa bevethető állapotban lesz a hét utolsó napján. Így pedig nem lenne meglepő, ha a londoni gárda legalább két találattal megnyerné a WBA elleni meccsét, amire a     1.70-szeres szorzót kínál.

A nap rangadóját az Old Traffordon rendezik, ahol a Manchester United és a Tottenham együttese csap össze. A Vörös Ördögök ukrajnai sikerrel hangoltak a mérkőzésre, ami továbbjutást jelentett a csapat számára az Európa Ligában. A londoniak is a második számú kupasorozatban folytatják szereplésüket tavasszal, mivel Mauricio Pochettino gárdája szerdán a CSZKA Moszkva ellen tudott nyerni a Bajnokok Ligájában, ahol a harmadik helyet csípte el végül. A legutóbbi bajnokit figyelembe véve viszont a Spurs felé billen a mérleg nyelve, hiszen a Swansea-t 5-0-ra győzték le a fővárosiak, míg a MU Marouane Fellaini hihetetlen nagy butasága miatt csak 1-1-es döntetlent játszott az Everton otthonában. Mivel a felek - főleg a hazaiak - komoly hátrányban vannak az első helyezett Chelsea-vel szemben, így mindkét gárdának csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény a hét utolsó napján. Ez pedig azt eredményezheti, hogy egy nyílt, támadófocit hozó meccset láthat a nagyérdemű, ahol nem lenne meglepő, ha mind a Manchester United, mind a Tottenham betalálna - 1.75 @ Tippmixpro -, főleg úgy, hogy mindkét oldalon a kulcsjátékosok egytől egyig bevethetőek lesznek.

Javításra készül a Liverpool.

A gödörben lévő Southampton az egyre inkább magára találó Middlesbrought látja vendégül a St. Mary'sben. A hazai együttes az elmúlt héten megalázó vereséget szenvedett a kiábrándító formában lévő Crystal Palace otthonában, majd csütörtökön óriási meglepetésre kiesett az Európa Ligából, köszönhetően annak, hogy nem győzte le - a 0-0 is elegendő lett volna az üdvösséghez, amit a 77. percig tartottak a piros-fehérek - hazai pályán a Hapoe Beer-Shevát. Ezzel szemben a vendégek az utolsó hat meccsükből mindössze egyet veszítettek el, azt is a Chelsea ellen, hétfőn például a Hull együttesét darálták be otthoni környezetükben. Mindkét csapat akkor szokott jó eredményt elérni, ha tökéletesen működik a védekezése, s mivel a feleknek szükségük van a pontokra, így vélhetően mind a Southampton, mind a Middlesbrough a biztos védekezésre fekteti a hangsúlyt. Ezek után, illetve a felek idei mérkőzéseit végig pásztázva, aligha várhatunk szép és sok találatot hozó mérkőzést, vagyis érdemes lehet megpróbálni a mérkőzés góljainak száma 2,5 alatti fogadást, amire a     1.55-szörös szorzót kínál. Egyébként is a Soton házi gólkirálya, Charlie Austin sérülés miatt kihagyja a találkozót.

A 15. forduló zárómérkőzésén a Liverpool és a West Ham feszül egymásnak az Anfield Roadon. A Vörösök igen emlékezetes meccset buktak el az elmúlt héten, hiszen hiába vezettek 3-1-re a 75. percben a Bournemouth otthonába, végül mégis kikaptak Jürgen Kloppék. A német mester a vereséget követően azonnal Barcelonába vitte csapatépítésre a társaságot, ami a hírek szerint jól sikerült, s a liverpooliak feltöltődve várják a hétvégi meccsüket. Az ellen a West Ham ellen, amely gárda igen pocsék formában van mostanság, hiszen a Kalapácsosok az utolsó hat tétmeccsükön nem tudtak nyerni, ráadásul az utóbbi ütközeteken a pofozógép szerepét töltik be, hiszen a Manchester Unitedtől 4-1-re, míg az Arsenaltól - hazai pályán - 5-1-re kaptak ki. Mindezek után alighanem borítékolható a hazaiak sikere, s az is, hogy a meccsen legalább három gólt születik - 1.60 @ Tippmixpro -.

A Premier League vasárnapi mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Chelsea-West Bromwich 1.25 5.25 11.00
Manchester United-Tottenham 2.10 3.25 3.35
Southampton-middlesbrough 1.65 3.60 5.00
Liverpool-West Ham 1.30 5.35 8.00





 

 

 

2016-12-11;47
209498