Topligák

Kiütötték a Cityt, potyával kapott ki a Hertha, őrült meccsen nyert a Real - összefoglaló

Semmit sem ért Kolarovék 78%-os labdabirtoklása, míg a Bundesligában a magyaroknak nem ment jól.

 

La Liga

Nehézkesen indult a Barcelona számára a pamplonai kirándulás, Vadócz Krisztián korábbi csapata jól tartotta magát Messiék ellen és még helyzeteket is ki tudtak dolgozni Ter Stegen kapuja előtt. A fordulás után azonban már bejöttek a katalánok megoldásai, így végül a reálisnál valamivel nagyobb, háromgólos különbséggel verték a sereghajtót.

A mérkőzés összefoglalója

A remek formában lévő Real Sociedad az Anoetában verte az idén katasztrofális Valenciát, míg a játéknap zárómérkőzésén a Real Madrid egy elképesztő mérkőzésen győzte le a Deport. A félidőben még 0-0-ra álló derbin Morata szerezte az első gólt, majd a Real-nevelés Joselu egy perc alatt fordított. Végül Diaz gólját követően a győztes fejes Sergio Ramoshoz fűződött, aki a 93. percben bólintotta be a három pontot jelentő gólt. Már csak emiatt is megéri követni élő feedünket, hiszen a második Depor-találat után jeleztük olvasóinknak, 4.55-ért nagyon jó a Madrid-győzelem szorzója a   -n!

A mérkőzés összefoglalója

2016-12-10;87
211384

Bundesliga

Németországban a sereghajtó verte az éllovast, így élre állt a Bayern München. Az Ingolstadt egy korai góllal legyőzte Gulácsi Péter Lipcséjét, míg a Bayern München simán kiütötte a Wolfsburgot. A Dortmund egy 91. perces góllal mentett pontot Kölnben, míg Dárdai Pál Herthája egy kapitális védelmi hiba miatt hazai pályán szenvedett vereséget a Werder Brementől.

2016-12-10;54
210225

Serie A

Itáliában a Crotone és a Pescara közötti kiesési rangadót előbbi csapat nyerte, ám győzelmükkel is maradtak kiesőhelyen.

Az esti találkozón a Lazio a római derbin elszenvedett vereséget követően a remek formában lévő Sampdoriához látogatott. A fővárosiak tudtak javítani, 2-1-ra nyertek a Luigi Ferrarisban.

2016-12-10;55
211987

Premier League

Gólparádét hozott a szombati játéknap a Premier League-ben, a hat meccsen összesen 29 gól esett. Az Arsenal hátrányból fordítva verte a Stoke Cityt, míg a sérültektől és eltiltottaktól tizedelt Manchester City ellen a Leicester már húsz perc alatt eldöntötte a mérkőzést. A bajnoki címvédő végül meg sem állt négy találatig, Jamie Vardy pedig mesterhármast szerzett. Ranieri fiai mindössze 22%-ban birtokolták a labdát, ezt nézve különösen nagy csoda a 4-2-es végeredmény. Ezzel az Arsenal állt a Premier League élére 34 ponttal, de a Chelsea még vasárnap délután lép pályára a West Bromwich ellen.

A mérkőzés góljai

2016-12-10;47
209498