Európa Liga

Csak egy győzelem jelentene továbbjutást

Csütörtökön befejeződnek a küzdelmek az Európa-liga csoportkörében. Az A jelű négyesben még mindkét továbbjutó hely gazdára vár, a 32 közé jutásra csupán a Zorya Luhansk együttesének nem maradt esélye. A Feyenoord és a Fenerbache viszont egymás ellen küzd meg a tavaszi folytatásért.

Van Persie rutinjára szüksége lehet a Fenernek

Feyenoord–Fenerbache 19 óra (tv: Digi Sport 1)

A hét ponttal rendelkező Feyenoord a tíz egységet összegyűjtő Fenerbachét látja vendégül. A két alakulat törökországi mérkőzésén a házigazda Emenike találatának köszönhetően 1–0-s győzelmet aratott. A szeptemberi végeredményből kiindulva a rotterdamiaknak valószínűleg két góllal kell felülmúlniuk riválisukat ahhoz, hogy jövőre is nemzetközi kupameccsen szerepelhessenek. Abban az esetben, ha a MU ismét „totógyilkos” lesz (vagyis alulmarad Ukrajnában), a hollandoknak nem kell számolgatniuk, egygólos diadallal is megválthatják jegyüket az EL tavaszi „járatára”.

214453

"Tudjuk, hogy milyen forgatókönyv lenne ideális a számunkra. A szurkolóink támogatásából hatalmas erőt tudunk meríteni, újra szükségünk lesz a buzdításukra. Három szép évet töltöttem el a Fenerbache csapatában, ám most a Feyenoord sikere a legfontosabb a számomra. Ha a törökök kiesnek az EL-ből, azt kívánom nekik, hogy kaparintsák meg a bajnoki címet" - nyilatkozta Dirk Kuyt, a Feyenoord rutinos labdarúgója.

[2365384] 2016-12-08 19:00:00 Feyenoord - Fenerbahcex

Fogadási szempontból érdemes elgondolkodni a holland listavezető sikerén, amelyért a     2,10-es szorzót fizet. Giovanni Van Bronckhorst tanítványai eddig mindkét hazai EL-meccsüket sikerrel vették. Ezzel szemben a Fener nyeretlen házon kívül, az Álmok Színházában egy súlyos 4–1-es „gyomrosba” futottak bele, míg a kvartett leggyengébb alakulatának számító Zorya otthonából egy ponttal távoztak.

1X2    
Feyenoord Döntetlen Fenerbahce
TippmixPro@2.10 TippmixPro@3.20 TippmixPro@3.40
[2365384] 2016-12-08 19:00:00 Feyenoord - Fenerbahcex;