NB I

Barcát idéző Vasas-gól, remeklő honvédos fiatalok - a hétvége góljai egy helyen

  • ivan

A 18. fordulót rendezték szombaton az NB I-ben, összesen 15 gól született a hat mérkőzésen. Íme az összes találat egy helyen!

Vasas - Diósgyőr 3-0

A Vasas 3-0-ra verte a Diósgyőrt, ám ha az angyalföldiek pontosabban céloznak vagy Rados kapus egy picivel gyengébb napot fog ki, a különbség akár ennek a kétszeres is lehetett volna. A Vasas ismét bebizonyította, hogy pontrúgásokból nagyon veszélyes, ám a 3. gól azt is megmutatta, hogy a földön sem jönnek zavarba a piros-kékek fiataljai, Berecz találatához hasonlókat ritkán látunk magyar pályákon.

Gyirmót - Honvéd 0-4

Ha már fiatalok és saját neveltek, a Budapest Honvédnál is büszkék lehetnek, hiszen a Gyirmót elleni 4-0-s győzelem során Prosser és Holander is a kapuba talált, ráadásul mind a ketten remekbe szabott akció végén mattolták a hazaiak védelmét.

Mezőkövesd - Ferencváros 2-0

Helyzetekben nem szűkölködött a Mezőkövesd - Ferencváros találkozó, ám gólt csak Pintér Attila együttese tudott szerezni. A borsodiak bombaformába lendültek az ősz végére, a Fradi pedig továbbra sem találja tavalyi önmagát.

MTK - Újpest 1-1

Nem bírt egymással a két fővárosi csapat, az Újpest a 9. (!), az MTK a 7. döntetlenjét játszotta a szezonban. A lilák hamar vezetést szereztek, ám Banai kapus nagy hibája miatt végül be kellett érniük az egy ponttal.

Debrecen - Videoton 0-1

A Debrecen-Videoton rangadón is bőven akadtak lehetőségek a csapatok előtt, ám gólt csak a székesfehérváriak tudtak lőni a bosnyák Alen Hadzic révén. A Vidi légiósa ismét tanúbizonyosságot tett kiváló technikai képességeiről, Verpecznek esélye sem volt a hárításra.

Paks - Haladás 2-1

Újabb vereséget szenvedett a sérültektől tizedelt Haladás, amely ezúttal Pakson kapott ki 2-1-re. A tolnaiak ezzel a három ponttal elmozdultak a kieső helyekről, ha pedig a következő fordulóban a listavezető Vasas ellen is pontot szereznek, akkor bennmaradó helyen is telelhetnek.

2016-12-03;212
209575