Topfoci

Nem bírta a hajrát a Liverpool és a United - eredmények

  • ivan

A Liverpool kétgólos előnyt adott le Bournemouth-ban, a Manchester United a 89. percben bukta a győzelmet. A Roma behúzta a városi derbit, Kleinheislerék egyre nehezebb helyzetben.

liverpoolfc.com

Premier League

Óriási esélyt szalasztott el a Liverpool, amely két alkalommal is vezetett két találattal a Bournemouth vendégeként, végül mégis be kellett érnie a 0 ponttal. Jürgen Klopp együttese a 64. percben még 3-1-es előnyben volt, ám a hazaiak előbb gyors egymásutánban szerzett két góllal egalizáltak, majd a 93. percben a győztes gólt is megszerezték. A Vörösök így maradtak a harmadik helyen és négy pontra nőtt a hátrányuk a listavezető Chelsea-vel szemben.

2016-12-04;47
209498

Serie A

Olaszországban a nap mérkőzése természetesen a római derbi volt. A várakozásoknak megfelelően igen feszült hangulatú találkozót végül a Roma 2-0-ra megnyerte, köszönhetően a Lazio könnyelműsködésének is. Luciano Spalletti együttese így továbbra is tapad a Juventusra, míg a Lazio maradt az 5. helyen. A Milan kis híján leégett a sereghajtó Crotone ellen, ám végül a 86. percben Lapaduka révén megszerezte a győzelmet. A Sassoulo simán verte hazai pályán az Empolit, míg a Sampdoria a Torinót fektette két vállra.

2016-12-04;55
211987

Bundesliga

Kiesési rangadót bukott a Kleinheisler Lászlóval felálló Darmstadt, amely hazai pályán 2-0-ra alulmaradt a Hamburg ellen. A magyar középpályás a 74. percig volt a pályán és bár volt néhány ígéretes megmozdulása, csapata nem tudta elkerülni az újabb zakót. A vasárnapi volt zsinórban a 6. veresége a Darmstadtnak, amely egyre nehezebb helyzetbe kerül a bennmaradásért vívott harcban, míg a HSV első ízben hagyhatta el győztesen a pályát a Bundesliga idei kiírásában.

Kleinheisler 74 percet kapott

Az 5. helyen álló Frankfurt a 12. pozícióban álló Augsburg otthonába vizitált. A vendégeknél Huszti Szabolcs ezúttal is a kezdőben kapott helyet, majd Niko Kovac vezetőedző a 74. percben cserélte le. A csapatok nem bírtak egymással, 1-1-es végeredménnyel záródott a 90. perc, így ez volt a két klub zsinórban 3. döntetlenje egymás ellen.

2016-12-04;54
210225

La Liga

A spanyol bajnokság vasárnapi játéknapja egy egészen élvezetesre sikeredett találkozóval indult. A Betis és a Celta Vigo összecsapásán hat gólt is láthatott a publikum, ám a csapatok végül megosztoztak a pontokon. Volt itt minden, tizenegyes, piros lap, látványos gólok, így a végeredmény ebből a szempontból igazságosnak mondható. Aki ráérzett a vasárnap déli gólparádéra, komoly pénzeket vághatott zsebre, hiszen a 5,5 gól feletti opcióra irodától függően akár 20-szoros oddson is fogadhattunk. 

Bár az Athletic Bilbao ezúttal Aduriz, Raúl Garcia és de Marcos nélkül volt kénytelen kiállni, a baszkok így is legyűrték odahaza az Eibart, ezzel beelőzték ellenfelüket a tabellán.

2016-12-04;87
211384

Tippelj a topligákra a Tippkirályban!