NFL

Elkaptuk a fonalat, jöhet a negyedik nyerő szelvény?!

Jó néhány csalódást keltő vasárnap után két hete megtaláltuk a formánkat, azóta pedig sorozatban három kombi-szelvényünk zöldült be. Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenharmadik játékhetére.

San Diego Chargers-Tampa Bay Buccaneers
Tipp: 42.5 pont felett
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Egy pass-happy meccset várok, ugyanis a Rivers vezette San Diego átlagosan 271,5 yardot tesz meg a levegőben egy meccsen, amivel jelenleg az 5. legjobb passzjáték az övék a ligában. Ha ezt szembe állítjuk azzal, hogy a Tampa secondary pedig 253,5 yardot enged átlagban meccsenként, akkor jól látható, hogy Riversék nem fognak nagy ellenállásba ütközni a támadásaik építése során. Főként annak fényében, hogy a Bucs futás elleni védekezése sem tartozik éppen az elitbe. A fentiek igazak akkor is, ha megfordítjuk a matchupot, ugyanis a Tampa pass offense átlagban 256,4 yardot gyűjt meccsenként, míg a Chargers secondary 271,3 yardot enged átlagban, amivel csak 26. helyen tanyáznak liga szinten és Casey Hayward-on kívül nincs minőségi játékosuk a hátsó alakzatban. Hayward elég lehet arra, hogy Mike Evans-t valamennyire limitálja, de teljes mértékben nem fogja tudni levenni a pályáról. Mivel a győzelem mindkét együttesnek nagyon kell, egyik csapat sem fog finomkodni, így pedig könnyen pontzuhatagba torkollhat a meccs. 

Arizona Cardinals-Washington Redskins
Tipp: Redskins +8.5
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

A szezon egyik nagy csalódása az Arizona. Super Bowl-esélyesként indultak neki az évnek, ehhez képest jelenleg 4-6-1-gyel a rájátszás is nagyon távol van. A szenvedésük egyik oka a gyatra O-line, amely 33 sacket és 88 ütést engedett már, mindkettő a harmadik legtöbb a ligában. Ilyen támadófal mögött nem könnyű hatékonyan játszani, nem is sikerül Carson Palmernek. Az Arizona ezen gyenge pontját a Redskins kihasználhatja, hiszen Ryan Kerrigannel és Trent Murphy-vel liga elit pass rush-uk van. Washingtonban nincs ilyen probléma, Kirk Cousins-nak van ideje megtalálni a célpontjait, 3540 passzolt yardjával a liga második legeredményesebb irányítója. Igaz, hogy most az egyik legjobb passz elleni defense áll majd vele szemben, de annyira biztosan nem lesz rossz, hogy csapata ne legyen végig pariban a szenvedő Cardinalsszal. Sőt, mi vendég sikert várunk, így +8.5-tel megtámogatva a forduló egyik legbiztosabb tippjét kapjuk. 

A hatharom.com  szelvénye a 13. játékhétre -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 22:25 San Diego Chargers-Tampa Bay Buccaneers 42.5 pont felett 1.35 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Arizona Cardinals-Washington Redskins Redskins +8.5 1.30 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.76