Darts-vb

Barney lesz az első kör nagy vesztese?

  • Cesc18

Elkészült a 2017-es PDC darts-világbajnokság sorsolása, melyet a címvédő Gary Anderson, az egykori bajnok Wayne Mardle és a Sky Sports kommentátora, Dave Clark értékelt.

Az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld már az első meccsén bajba kerül?

Melyik lesz a legjobb első körös mérkőzés?

Gary Anderson: "Mervyn King-Steve West és Barney-Robbie Green. Robbie kiváló játékos, úgy gondolom problémát okozhat majd Barney-nak. Kemény meccs lesz a James Wade-Ronny Huybrechts is."

Wayne Mardle: "Robbie Green-Barney. Robbie egy veszélyes játékos, három nyert szettig tartó küzdelemben Barney kissé ideges lehet. Robbie egy kipróbált és tesztelt BDO vb-elődöntős játékos. Azt gondolom Robbie-nak van esélye a továbbjutásra."

Ki jut tovább?
Raymond van Barneveld Robbie Green
TippmixPro @ 1.22 TippmixPro @ 3.35


Ki a legjobb nem kiemelt játékos?

Mardle: "Kevin Painter nagyon boldog lehet a sorsolásával, nem lenézve Jamie Cavent. Chris Dobey verheti Justin Pipe-ot, Christian Kist Brendan Dolant, és Steve Westet sem féltem Mervyn King ellen. Sok kiemelt kieshet az első körben."

Anderson: "Chris Dobey az én emberem. Ő valami más lesz, mint a többiek. Amikor átkapcsol valamit a fejében, akkor tényleg csak játszani, és akkor sem lesz csalódott, ha vereséget szenved. Csak emelt fővel megy tovább a következő tornára és szerintem ez a hozzáállás példaértékű."

Clark: "Úgy gondolom James Wilson. Ő az egyik nagy kedvencem, kemény meccsre kényszerítheti Kim Huybrechts-et."


Ki okozhatja az első kör legnagyobb meglepetését?

Mardle: "James Wilson gondot jelenthet Kim Huybrechts-nek. James egy nagyon jó játékos, következetes és borzasztó nehéz legyőzni."

Clark: "Dave Chisnall megszenvedhet Rowby-John Rodriguez ellen, aki egy gyorsan fejlődő játékos. Brendan Dolan is bajba kerülhet az egykori BDO-világbajnok Christian Kist ellen."

A címvédő Gary Andersonnak nem okozhat problémát az első akadály.

Az utolsó kérdés Andersonhoz szólt, miszerint mit gondol az első körös meccséről, amit Mark "Frosty the Throw Man" Frosttal fog vívni.

Anderson: "Nehéz lesz. Ismerem Frostyt, baráti viszonyban vagyok vele, ő egy jó játékos. Mindig is jó volt, de az elmúlt félévben sikerült feljebb jönnie. Kemény meccs lesz."

Ki jut tovább?
Gary Anderson Mark Frost
TippmixPro @ 1.04 TippmixPro @ 6.75

Ki lesz a világbajnok? - a    szorzói
Jétékos Odds
Michael van Gerwen 1.70
Gary Anderson 7.00
Phil Taylor 9.25
Peter Wright 12.50
Dave Chisnall 28.00
Adrian Lewis 30.00