Sportfogadás

Naná, hogy az El Clásicóra is tippeltünk!

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Stoke-Burnley
Tipp: Stoke
Odds:
1.65 @ Tippmixpro

A Stoke kijavította a Bournemouth elleni botlását, hiszen a Fazekasok az elmúlt héten a Watford otthonába tudtak nyerni. Ezzel szemben a Burnley folytatta negatív szériáját, az újonc ezúttal a Manchester Citytől kapott ki hazai pályán. Mivel a bordó-kékek házon kívül messze a leggyengébbek idén a Premier League-ben, gyengébb játékoskerettel rendelkeznek, mint a hazaiak, formán kívül vannak és több hiányzójuk is lesz szombaton, így nem lenne meglepő, ha a Stoke behúzná a felek hétvégi meccsét.

[2252317] 2016-12-03 16:00:00 Stoke City - Burnleyx;

Tottenham-Swansea
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
 1.80 @ Tippmixpro

Megtört a jég, a Swansea az első fordulót követően tudott ismét nyerni a Premier League-ben. Igaz, a Hattyúk diadala igen nyögvenyelősre sikeredett, ám ez perpillanat senkit nem érdekel Walesben, hiszen a játékosoknál így átszakadt az a bizonyos gát. A Tottenham ezúttal londoni rangadót bukott, hiába vezettek a Chelsea otthonába Mauricio Pochettinóék, alulmaradtak a listavezetővel szemben. Természetesen a londoni gárda a felek szombati meccsének favoritja, azonban a hazaiaknál többen is hiányoznak majd, ráadásul a Swansea összességében nem egy gyenge gárda, így a Spurs sikerében nincs érték. A gólokban már annál inkább, hiszen a vendégek többnyire adok kapok meccseket játszanak mostanság, így benne van a pakliban, hogy mind a két fél betaláljon szombaton, amit a felek utolsó öt bajnokija is alátámaszt, hiszen ezen ütközetek alkalmával mind a Tottenham, mind a walesiek szereztek gólt.

[2252319] 2016-12-03 16:00:00 Tottenham Hotspur - Swanseax;

Barcelona-Real Madrid
Tipp: Barcelona
Odds: 
1.80 @ Tippmixpro

A katalánoknál a kulcsjátékosok egytől egyig bevethetők lesznek szombaton, míg a Real Madridból Bale, Kroos, Varane, Morata és Coentrao is kimarad, így pedig az esélyek egyértelműen a hazaiak felé billenek. Mondjuk ezt úgy, hogy a formák alapján a vendégek vannak jobb passzban, azonban úgy véljük, hogy senkinek sem az érdeke, hogy már december elején eldőljön a spanyol bajnokság, így Barca-sikert várunk a rangadón. 

[2300642] 2016-12-03 16:15:00 Barcelona - Real Madridx;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Stoke-Burnley Stoke 1.65 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Tottenham-Swansea Mindkét csapat szerez gólt 2.50 @ TippmixPro
Szombat, 16:15 INFO Labdarúgás Barcelona-Real Madrid Barcelona 1.80 @ TippmixPro
TippmixPro@5.35

Kattints a képre a játékhoz!