Premier League

Jön az év rangadója az angol bajnokságban!

Szombaton összcsap a Manchester City és Chelsea, az Arsenal londoni rangadót vív. PL előzetes.

Hazardék a Manchester Cityhez látogatnak szombaton.

Nem is indulhatna nagyobb derbivel az angol Premier League 14. fordulója, mint a harmadik helyen álló Manchester City és az éllovas Chelsea összecsapásával. A felek közül a vendégek vannak jobb passzban, akik zsinórban hét (!) megnyert bajnoki találkozónál járnak, ugyanakkor a hazaikra sem lehet panasz, hiszen az utolsó hat tétmérkőzésükön veretlenek maradtak, amelyek közül ráadásul négyet be is húztak, többek közt a Barcelona elleni visszavágót is. A gárdák többnyire élvezetes mérkőzéseket játszanak egymás ellen, s mivel a szezon elején járunk, így vélhetően sokkal többet kockáztatnak majd, mintha a bajnoki cím forogna kockán. Így pedig minden esély megvan arra, hogy mind a Manchester City, mind a Chelsea betaláljon - 1.55 @ TippmixPro -, ami a statisztikák alapján egyébiránt nem is lenne meglepő.

A bajnoki címvédő Leicester ezúttal a sereghajtó Sunderland otthonába látogat. Meglepő, de, ha szigorúan csak a Premier League mérkőzéseket vesszük górcső alá, akkor a hazaiak jobb passzban vannak, mint a vendégek az utóbbi hetekben. Ez főként annak köszönhető, hogy a Rókák a Bajnokok Ligájára összpontosítottak, ám mivel megnyerték a csoportjukat, így figyelmüket ismét a bajnokságra fordíthatják. Így pedig a vendégeknek áll a zászló, egyébként is ezúttal a szokásosnál jóval többet tudtak pihenni a kék-fehérek a mérkőzésre, vagyis szerintünk a tavalyihoz hasonlóan a City ismét nyerni tud Sunderlandben. A Leicester győzelmére 2.20-szoros szorzót kínál a    .

A West Ham rossz passzban várja az Arsenal elleni londoni rangadót.

Középcsapatok csatájára kerül sor Biriminghamben, ahol a West Bromwich a Watfordot fogadja. A hazai együttes formába lendült az elmúlt hetekben, hiszen az utolsó három ütközetén hét pontot szerzett. Ezzel szemben a Watford ismét gödörbe került, ráadásul a vendégek két kulcsjátékosa, - Valon Behrami és Miguel Britos - eltiltás miatt nem léphet pályára, s akkor a régóta maródi futballistákról nem is beszéltünk. Mivel a birminghamieknél minden fontos játékos Tony Pulis rendelkezésére áll, a csapat jó formában van, továbbá hazai pályán játszhat, így szerintünk minimum egy pontra jó lesz otthon a WBA - 1.29 @ TippmixPro -.

A nagyon rossz passzban lévő Crystal Palace a formába lendülő Southampton gárdáját fogadja szombaton. A londoni csapat az utolsó hat tétmérkőzését zsinórban elveszítette, legutóbb a Swansea otthonában úgy kaptak ki a Sasok 5-4-re, hogy a 90. percben még náluk volt az előny. Ezzel szemben a Szentek két komoly meccset is megnyertek pár nap leforgása alatt, hiszen a bajnokságban az Evertont, míg a Ligakupában az Arsenalt győzték le. Mindezek után, illetve mivel a hazaiknál továbbra is temérdek meghatározó játékos marad ki sérülés miatt, nem lenne meglepő, ha a Southampton behúzná a mérkőzést. A vendégek győzelmére 2.25-szörös szorzót kínál a    .

A nap zárásaként londoni derbit rendeznek a Premier League-ben, ezúttal a West Ham az Arsenal együttesével mérkőzik meg az Olimpiai Stadionban. Egyik fél sincs kifejezetten jó formában, hiszen a Kalapácsosok az utolsó öt tétmeccsükön nem tudtak nyerni, míg az Ágyúsok ezen periódusban mindössze egy találkozót húztak be. A fővárosi gárdák ráadásul rosszul hangoltak a hétvégi ütközetre, hiszen a WHU a Manchester United otthonában, míg az Arsenal hazai pályán a Southamptonnal szemben maradt alul és esett ki a Ligakupából. Ettől függetlenül azonban szinte borítékolható, hogy sok gólt hoz a találkozó, mivel a csapatok védelmei nem muzsikálnak túlságosan jól manapság, ráadásul mindkét gárda győzelmi kényszerben lép pályára. Így pedig nagy esély van rá, hogy mindkét csapat szerez gólt - 1.55 @ TippmixPro -, amit a statisztikák is alátámasztanak, hiszen a West Ham pályaválasztásával a legutóbbi négy londoni derbin zsinórban ült ez a tipp.

A Stoke-Burnley és a Tottenham-Swansea mérkőzésekkel egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozóktól, akkor kattints ide!

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Manchester City-Chelsea 2.10 3.30 3.30
Stoke-Burnley 1.65 3.65 5.00
Sunderland-Leicester 3.20 3.20 2.20
Tottenham-Swansea 1.30 5.10 8.50
West Bromwich-Watford 2.15 3.20 3.30
Crystal Palace-Southampton 3.15 3.15 2.25
West Ham-Arsenal 4.20 3.70 1.75





 

 

 

 

 

 

2016-12-03;47
209498