Sportfogadás

Háromesélyes a City-Chelsea rangadó

Az év rangadójával indul a Premier League 14. fordulója, hiszen a Manchester City a Chelsea együttesét fogadja. A felek jó passzban várják a találkozót, így egy igazi ki-ki meccsre van kilátás.

Ki-ki meccset játszhat szombaton a City és a Chelsea.

Óriási rangadóval indul a Premier League 14. fordulója, hiszen szombat kora délután a harmadik helyezett Manchester City és a listavezető Chelsea együttese méri össze tudását az Etihad Stadionban. A felek közül egyértelműen, hogy a vendégek vannak jobb passzban, hiszen a legutóbbi hét (!) bajnokijukat zsinórban megnyerték, méghozzá úgy, hogy ezen találkozók alatt mindössze egyetlen egy (!) gólt kaptak, ellenben 19-et (!) lőttek. Ami a hazaiakat illeti, a Manchester City sincs rossz passzban, sőt az októberi botladozás után ismét topon vannak Pep Guardioláék, amit többek közt a Barcelona magabiztos legyőzése is mutat.

Mivel még nagyon a szezon elején járunk, s a felek közt mindössze egy pont a különbség, így voltaképp egyik gárdának sincs vesztenivalója, ezért vélhetően mind a Manchester City mind a Chelsea győzelemre játszik majd a hétvégén. Például úgy, mint a tavalyi szezonban, amikor a manchesterieknek jött ki jobban a lépés, akik oda-vissza 3-0-ra (!) győzték le a fővárosiakat.

Mindezek után a bukmékerek szerint a Manchester City a mérkőzés esélyese, amiről a fogadók nem így vélekednek, hiszen szerintük bármilyen eredmény előfordulhat a meccsen. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 42 (!) százaléka a döntetlent, 37 százalék pedig a hazai sikert választotta, míg a vendégek győzelemre a tétek 21 százaléka érkezett. Pedig a formákat tekintve inkább az Chelsea felé kellene, hogy billenjen ez az arány, ráadásul Antonio Conte ugyanazt a kezdőjét tudja pályára küldeni szombaton, mint tette azt az utolsó hat meccsen, hiszen nincs komoly sérültje, hiányzója, ellenben a hazai gárdával.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

A Tippkirály játékosainak körében még lutribb a találkozó, hiszen 35 százalékuk vár hazai sikert és döntetlent, míg a maradék 30 százalék a Chelsea-t favorizálja.

 

 

 

 

 

1X2    
Manchester City Döntetlen Chelsea
TippmixPro@2.10 TippmixPro@3.30 TippmixPro@3.30
[2252315] 2016-12-03 13:30:00 Manchester City - Chelseax
209498
[2252315] 2016-12-03 13:30:00 Manchester City - Chelseax;