NB I

Világgá szálltak a listavezető oddsai! Most kell kontrázni?

  • varin

Horváth Ferenc búslakodott egy sort, ennek hatására pedig a Vasas oddsai lezuhantak a föld alá.

Néhány óra alatt a Vasas amúgy sem túl magas szorzója két tizedet esett a DVTK ellen a    -nál, illetve az internetes bukmékerek többségénél. A háttérben egyértelműen Horváth Ferenc nyilatkozata áll, aki arról beszélt, hogy a sérülések és eltiltások miatt az alapembereit nem küldheti pályára a Bozsik Stadionban. Azonban a vendégek két győzelemmel érkeznek a fővárosba, míg a piros-kékek négyes nyeretlenségi szériában vannak.

Vasas#hun-vasas#5

"A kulcsjátékosaink nem tudnak játszani, de abban bízok, hogy azok, akik a helyükre lépnek, élni fognak a kínálkozó lehetőséggel. Szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni. Teljesen új csapat fog játszani és gyakorlatilag egy napunk van felkészülni, néhány játékosomtól még várok visszajelzést.

Felszabadultabbak vagyunk az edzésen is, ezért is nagyon sajnálom, hogy nem játszhatunk a legjobb csapatunkkal. De itt a feladat azok előtt, akik lehetőséget kapnak, bizonyíthatják, hogy helyük van a csapatban."

Elek Ákos eltiltásáról elmondta, felesleges ilyenekkel foglalkozni, ez egy kemény sport, nem kislányok játsszák.

"Vezér nélkül maradtunk, de egymásba kell kapaszkodnunk. A fiataloknak egymást kell spanolni, és meg kell tenniük mindent, hogy ennek a csapatnak a "jó szereplése" tovább tartson. Tartok tőle, hogy megtörhet a jó sorozatunk, de akik haragudtak rám, hogy nem tettem be őket a csapatba, most megmutathatják, hogy rosszul döntöttem" - zárta mondandóját Horváth Ferenc.

[2295507] 2016-12-03 15:30:00 Vasas - Diósgyőrx;10

Mindezek fényében alighanem a fogadók többsége igencsak megosztott lesz. Az egyik tábor rohan majd a magyar állami bukihoz, hogy a diósgyőriek cserecsapata ellen fogadjon 1.60-ért, míg a másik oldal az x2-t fogja favorizálni a többi bukinál 2.45-2.50-ért.

Mindenki döntse el maga, mennyire magyarázkodik előre Horváth a vereség miatt, illetve mennyire akarja csak kiénekelni a sajtot Ferencziék szájából. Mindenesetre izgalmas kis mérkőzésnek néz ki ez a Vasas-Diósgyőr.

A mérkőzésre a tippünket a szombati beharangozóban olvashatjátok!

[2295507] 2016-12-03 15:30:00 Vasas - Diósgyőrx;
2016-12-03;212
209575