Angol foci

Hónapokra kidőlt az Arsenal kulcsembere

  • ivan

Előreláthatólag három hónap kényszerpihenő vár Santi Cazorlára, az Arsenal spanyol támadó középpályására.

Cazorla 8 bajnokin egy gólt szerzett a bajnokságban / arsenal.com

Műteni kell sérült bokáját Santi Cazorlának, így Arséne Wenger nagyjából három hónapig nélkülözni lesz kénytelen a spanyol játékost. Cazorla még a bolgár Ludogorets elleni Bajnokok Ligája-találkozón sérült meg október 19-én. Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy Cazorlát nem kell megoperálni, a felépülése nem haladt a megfelelő ütemben, így végül az orvosok úgy döntöttek, kés alá kell feküdnie.

Cazorlával nincs szerencséje az Arsenalnak az utóbbi időben, hiszen térd- illetve Achilles-problémák miatt a tavalyi idényben összesen öt hónapot kellett kihagynia.

[2252321] 2016-12-03 18:30:00 West Ham United - Arsenalx

A múlt héten egyébként Arséne Wenger az angol sajtónak éppen arról beszélt, hogy mennyire fontos játékosa a londoniaknak a spanyolok kiválósága, ennek ellenére nem tervezi, hogy új embert szerződtetne a helyére a januári átigazolási időszakban.

Az angol Premier League-ben jelenleg 4. helyen álló Ágyúsok szombat este a West Ham United otthonába látogatnak. Furcsa ezt leírni, de a Kalapácsosok jelenleg több sérültet találunk a keretben, mint az Arsenalban, így Wengerék számára nem lehetetlen a győzelem. A tavalyi szezonban egyébként az Ágyúsok nem tudták egyszer sem legyőzni a WHU-t, így lenne miért visszavágniuk.A vendégek sikere 1.70-es szorzóval fogadható a   -n. 

[2252321] 2016-12-03 18:30:00 West Ham United - Arsenalx;
209498