Sportfogadás

Ez volt a szerdai Barca-meccs tanulsága

  • ivan

Szerda este a Barcelona 1-1-es döntetlent játszott a harmadosztályú Hercules otthonában a Spanyol Kupában. Akik éber volt és figyelt, az komoly pénzt kereshetett.

A 18 éves Alena még soha nem játszott az A-csapatban, két éve a 3. osztályú Barca B keretének tagja

Hercules - Barca? Az fix kettes! - elsőre alighanem mindenkinek hasonló gondolatok jutottak eszébe a szerda esti kupameccs kapcsán, a végeredmény azonban nem azt hozta, amit előzetesen várni lehetett. A katalán sztárcsapat ugyanis 1-1-es döntetlent ért el a spanyol harmadosztály 3-as csoportjában jelenleg 6. helyen álló Hercules vendégeként.

Mivel ez volt a kétfelvonásos párharc első találkozója, így sokan - köztük a fogadóirodák is - arra számítottak, hogy a Barcelona már ezen a meccsen megpróbálja lerendezni a továbbjutás kérdését. Csakhogy. A hétvégén jön az El clásicó a Real Madrid ellen, a gránátvörös-kékek számára pedig egy vereség felérne a bajnoki cím elvesztésével. 

A Barcelona B-ből öt játékos lépett pályára a Hercules ellen 

Ennek megfelelően Luis Enrique nem is kockáztatott és jó pár sztárját be sem nevezte a meccsre. A katalánok trénere által kihirdetett keret ugyan valóban foghíjas volt, de hogy végül ennyire "vegyes felvágottat" küld majd pályára a Hercules ellen, arra azért merész lett volna gondolni. 

Az internet világában azonban az ilyen alkalmak remek lehetőséget biztosítanak a profitszerzésre. A mérkőzés előtt egy órával hivatalossá váltak a kezdőcsapatok, így aki éber volt az le tudott csapni a bukmékerek által gyakorlatilag az A-csapathoz viszonyított szorzókra. 

Luis Enrique a Cliessen - Vidal-Borja Lopez-Umtiti-Digne-David Suárez-Carbonell-Alena-Rafinha-Paco-Arda Turan összeállításban küldte pályára csapatát. 

Ebből a kezdőből Lopez, Alena és Carbonell még egyetlen felnőtt meccset sem játszott idén a Barcelonában, a kapus Cliessennek és a védő Aleix Vidalnak is mindössze egy találkozó jutott. Ha azt nézzük, hogy csereként még beállt a szintén 0 meccses Nili és Marc Cardona is, akkor máris közelebb járunk ahhoz, hogy megértsük, miért végzett csak 1-1-re a gárda. 

Viszont a bukmékerek óvatosak voltak és nem bíztak a meglepetésben, a találkozó előtt 50 perccel a Hercules +2,5-es hendikep még 1.80-1.85 körül fizetett a netes irodákban.

Jól kereshettünk egy 0:2-es hendivel is, amely 2.60 körüli szorzót hozott, míg az 1X akár pénzünk hatszorosát is szállíthatta. 

A tegnapi Barca-meccs ékes példája volt annak, miért előnyösebb online fogadni. Ha kizárólag papír alapon, offline játszunk, az ilyen alkalmakat nincs esélyünk kihasználni, míg ha rendelkezünk egy online számlával is, könnyen megtömhetjük a zsebünket. 

[2396451] 2016-11-30 22:00:00 Hercules - Barcelonax;