Sportfogadás

Szinte mindenki Lang Ádámék ellen van

Egyértelmű összecsapással indul a francia bajnokság 15. fordulója, hiszen a rossz passzban lévő Dijon az utóbbi hetekben szárnyaló Monaco gárdáját fogadja. Így nem meglepő, hogy kevesen gondolják úgy, hogy Lang Ádáméknak esélyük van Radamel Falcaóék ellen.

Szinte mindenki Langék ellen fogad kedden. - Fotó: facebook.com/DFCO.Officiel

Magyar szempontból fontos mérkőzéssel indul a Ligue 1 15. fordulója, hiszen a Lang Ádámot soraiban tudó Dijon az egyik legjobb francia együttest, nevezetesen a Monacót fogadja. A felek közül egyértelműen a vendégek vannak jobb passzban, hiszen az utolsó öt tétmérkőzésüket zsinórban megnyerték, aminek köszönhetően továbbjutottak a Bajnokok Ligájában, illetve a francia bajnokságban egy pontra megközelítették az éllovas Nice együttesét. Ezzel szemben a Dijon öt nyeretlen mérkőzéssel a háta mögött várja a hercegségbeli gárdát, s már csak a 14. helyen tanyázik, mindössze egyetlen pontra a 18., már osztályozót jelentő helyezéstől.

Egyértelmű tehát, hogy nem Langék a mérkőzés esélyesei, akik még az egymás elleni mérkőzések statisztikáiban sem bízhatnak, hiszen a felek az utóbbi években háromszor is találkoztak, amely ütközetekből kettőt a Monaco nyert, egyen pedig döntetlen született.

Mindezek után a bukmékerek szerint a Monaco a mérkőzés esélyese, amiről a Tippkirály játékosai, tippmestereink, és a fogadók is hasonlóan vélekednek. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 91 (!) százaléka a vendég sikert, 6 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaik győzelemre a tétek mindössze 3 százaléka (!) érkezett. Noha ezen eloszlások aránytalannak tűnhetnek, a fentebb elhangzottak tükrében, illetve figyelembe véve azt, hogy a Monaco lényegesen nagyobb játékerőt képvisel, továbbá amíg vendégeknél egy, addig a hazaiaknál három hiányzóval is számolni kell, abszolút nem túlzó.

A Tippkirály játékosainak 83, míg a Tippmixpro fogadóinak 91 százaléka (!) várja Lang Ádámék vereségét kedden este.

 

 

 

 

 

1X2    
Dijon Döntetlen Monaco
TippmixPro@4.90 TippmixPro@3.70 TippmixPro@1.65
[2241473] 2016-11-29 21:00:00 Dijon - Monacox
208676
[2241473] 2016-11-29 21:00:00 Dijon - Monacox;