Kosárlabda

Sorsdöntő meccs vár a Szolnokra

A Szolnoki Olaj gárdája a belga nemzetiségű Spirou együttesét fogadja a Bajnokok Ligája hetedik fordulójában.

Sorsdöntő meccs vár a Szolnokra. - Fotó: bb1.hu

Szolnoki Olaj-Spirou Basket

Sorsdöntő mérkőzésre készül a Szolnok a Bajnokok Ligájában, hiszen az utolsó előtti helyezett Spirou gárdáját fogadja kedden. Az Olaj győzelmi kényszerben lép pályára a belga csapat ellen, hiszen ez az egyik utolsó esélye arra, hogy közelebb kerüljön a hatodik helyhez, ami FIBA Europe Cup playoffot érne a csapatnak.

Azonban nem lesz könnyű dolga kedden a magyar gárdának, hiszen a Spirou az utolsó négy meccsét zsinórban behúzta, köztük a Partizan Belgrád elleni ütközetet idegenben és a Zielona Gora elleni hazai találkozóját. Ami pedig közös ezen ütközetekben, az nem más, minthogy a belga együttes ezen mérkőzéseket legalább 14 (!) ponttal nyerte meg. Ezzel szemben a bordó-feketék az utolsó nyolc meccsükből hatot elveszítettek, legutóbb a Besiktas otthonába néztek bele egy kiadós zakóba Vojvoda Dávidék.

"Fontos meccs előtt állunk, mert ennek eredménye nagy befolyással lehet arra, ki végez majd a hatodik, illetve a hetedik helyen a csoportban. Nyernünk kell ahhoz, hogy teljesüljön az eredeti álmunk, vagyis hogy főtáblán folytathassuk nemzetközi szereplésünket a FIBA Europe Cup sorozatban. Tudom, hogy nehéz lesz, de ez a meccs mindenképpen kell ahhoz, hogy ez sikerüljön. Vannak problémáink, de úgy néz ki, hogy a beteg Eilingsfeld Jánoson kívül mindenki tudja vállalni a szereplést" - mondta Sztojan Ivkovics, a Szolnoki Olaj vezetőedzője a bb1.hu-nak.

Mindezek után a bukmékereknél egy hajszállal a Szolnok a mérkőzés esélyese, hiszen a     kétesélyben a hazai sikerre 1.75-szörös, míg a belga győzelemre 1.85-szörös pénzt fizetne ki. A fogadóiroda a hendikep határt 1,5-nél állapította meg, míg a pontok számát illetően 154,5-nél húzta meg a vonalat.

Fogadás a mérkőzés győztesére - a     szorzói
Szolnoki Olaj Spirou Basket
Tippmixpro@1.75 Tippmixpro@1.85