Sportfogadás

Remek az odds, most érdemes kontrázni a "népet"

  • varin

A nap rangadóján a szedett-vedett Internek szavazna bizalmat a többség, ám szerintünk inkább a vendégekben van value.

Kitűnő mérkőzésekkel zárul a Serie A aktuális fordulója, este 7 órától a Napoli-Sassuolo, 9-től pedig az Inter-Fiorentina rangadókra kerül sor. Mindkét mérkőzésre tippeltünk, így akit érdekel egy kis esti 2.71-szeres odds, kattintson beharangozó cikkünkre. Nem árt azonban megtekinteni azt is, hogy a fogadók többsége szerint milyen végeredmény születik a nap derbijén.

Nos, meglepődve konstatáltuk, hogy majd' minden második fogadó a milánói gárdát favorizálta, noha a forma és az egymás elleni eredmények is komoly érv a firenzei siker mellett. Habár a mérkőzés kezdete előtt még 3.40-szeres szorzón lehet tenni a Violákat, ne csodálkozzunk, ha az utolsó percekre ez még tovább csökkenne.

A vendéggyőzelem ugyanis lényegesen komolyabb téteket "fogadott be", mint az 1x, ennek köszönhető, hogy akad olyan buki, ahol 2-3 tizedet is esett Sousáék sikere - a    -nál 3.60-ról 3.40-re zuhant a 2-es.

Az Inter szemmel láthatóan egy nagyon szétesett, önbizalmát vesztett, belviszályoktól hangos gárda, amelyre egy Fiorentina ellen nem jó a 2.10-es odds. Biztosan kell még néhány hét, mire Pioli lehűti a kedélyeket, addig viszont felesleges lenne bízni Icardiékban. Noha a fogadók csak 19%-a tippelt 2-esre a hétfő esti rangadón, nálunk sokkal inkább ez a favorit kimenetel, mint a hazai.

[2319960] 2016-11-28 21:00:00 Inter - Fiorentinax;
2016-11-28;55
211987