Premier League

Javításra készül a Manchester United és az Arsenal

Az Ágyúsok a Bournemouth, a Vörös Ördögök pedig a West Ham gárdáját látják vendégül. PL előzetes.

Javításra készül az Arsenal.

A vasárnap délutáni angol futballmaraton a Watford-Stoke mérkőzéssel indul. A felek közül a hazaiak vannak jobb passzban, akik a válogatott mérkőzések okozta kéthetes szünetet követően otthoni környezetükben, jó játékkal, 2-1-re legyőzték a regnáló bajnok Leicester Cityt. Ezzel szemben a Stoke meglepetésre hazai pályán kapott ki a gödörben lévő Bournemouth gárdájától. Szoros meccsre van kilátás, már csak azért is, mert mindkét csapatnak szüksége van a pontokra, továbbá egyik fél sem szokott gólzáporos meccseket játszani. A felek legutóbbi öt egymás elleni ütközetéből négyen is kevés találat született, és most is nagy esély van arra, hogy a gólok száma 2,5 alatt marad, amire a     1.75-szörös pénzt kínál.

Javításra készül az Arsenal, amely csapat a Bournemouth alakulatát fogadja a hét utolsó napján. Noha az Ágyúsok augusztus közepe óta nem veszítettek tétmérkőzést, az utolsó három meccsükön mindössze döntetlenre voltak jók, így a negyedik helyig csúsztak vissza a táblázaton, s hárompontos hátrányba kerültek a Chelsea-vel szemben. Most viszont kötelező nyerniük, hiszen a nem túl acélos Bournemoutht fogadják. A délieknek a múlt héten nyertek először házon kívül, azt megelőzően viszont csak két remire futotta. A vendégeknél többen is kimaradnak, tavaly kétszer is roppant simán adták meg magukat a londoniaknak, vagyis nem lenne meglepő, ha Arséne Wenger együttese visszatérne a helyes ösvényre, s magabiztosan, legalább két találattal - 2.00 @ Tippmixpro - legyőzné a piros-feketéket.

A Manchester United bő két év után győzné le bajnokin a West Hamet.

Középcsapatok randevúznak a St. Mary's-ben, avagy a Sotuhampton az Evertonnal meccsel. Egyik fél sincs túl jó passzban, hiszen a gárdák a legutóbbi öt tétmérkőzésük alkalmával mindössze egyszer tudtak nyerni. Így tehát egy igazi "hatpontos" ütközetre van kilátás, hiszen amely csapat diadalmaskodni tud, az megindulhat felfelé, ráadásul egy közvetlen riválist taszítana még mélyebbre. Mindkét gárda győzni szeretne vasárnap, s mivel egyik oldalon sem lesz számottevő hiányzó, így vélhetően egy adok-kapok meccs alakul majd ki a felek közt, mint amilyen a gárdák tavalyi ütközetei is voltak. Mindezek után nagy esély mutatkozik arra, hogy mind a Southampton, mind az Everton gólt szerez, amely fogadási lehetőségre a     1.80-szoros oddsot ajánl.

A nap zárásaként a Manchester United és a West Ham feszül egymásnak az Old Traffordon. A mérkőzést egyértelműen a Vörös Ördögök várják jobb passzban, akik legutóbbi három meccsükből kettőt is megnyertek, a maradék egyen pedig az Arsenal ellen játszottak döntetlent. Ezzel szemben a Kalapácsosok ezen időszak alatt mindössze egy pontra voltak jók, ráadásul a múlt héten hihetetlen módon bukták el a Tottenham elleni londoni rangadót, ugyanis hiába vezettek még a 88. percben, végül mégis pont nélkül távoztak a White Hart Lane-ről. Mindezek után egyértelmű, hogy a hazaiak felé billen a mérleg nyelve, egyébként is a vendégeknél rengeteg a sérült. Noha legutóbb bő két éve gyűrte le a MU a fővárosiakat, perpillanat keresve sem találnak jobb alkalmat arra José Mourinhóék, hogy legyőzzék a bordó-kékeket. Szerintünk ez összejön a manchesterieknek, de az is borítékolható, hogy a gólok sem maradnak el, főleg, ha figyelembe vesszük a felek utóbbi időkben mutatott produkcióját. Így tehát a Manchester Unitedre és a gólok száma 2,5 feletti fogadási lehetőségre éri meg pénzt tenni - 2.10 @ Tippmixpro -.

A Premier League vasárnapi mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Watford-Stoke 2.25 3.10 3.20
Arsenal-Bournemouth 1.37 4.60 7.50
Southampton-Everton 2.05 3.25 3.50
Manchester United-West Ham 1.45 4.20 6.50



 


 

2016-11-27;47
209498