NFL

Folytatnánk nyerő szériánkat

A múlt hétvégén elkaptuk a fonalat, egy nyertes szelvény után hálaadáskor jött a következő. Tippmestereink és szerkesztőink a vasárnapi meccsdömpingre is összeállították a legjobb kombinációt.

Atlanta Falcons-Arizona Cardinals
Tipp: 44.5 pont felett
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Az Arizona korántsem teljesít úgy ebben a szezonban, ahogy azt sokan várták tőlük. Az Atlanta védelme viszont passz és futás ellen sem túl acélos, illetve az irányítók siettetésében sem brillíroznak, ezért ha az O-Line egy kicsit összekapja magát Carson Palmer előtt, akkor a levegőben történő előrehaladással nem lesz sok gondja a Cardinals-nak. David Johnson vezérletével a kiváló futójáték pedig továbbra is adott. A Falcons támadói számára papíron nem néz ki jól ez a matchup, hiszen a legfőbb fegyverüket, Julio Jonest jó eséllyel limitálni fogja Patrick Peterson. Ennek ellenére az Atlanta mellett szól, hogy Matt Ryan-nek Jones-on kívül is bőven vannak célpontjai, Tevin Coleman pedig visszatér, így a futójátékuk még stabilabb lesz. Emellett a Falcons hazai pályán minden szinten sokkal jobban teljesít, mint idegenben, ezért azt gondolom, hogy sok gondjuk nekik sem lesz a yardok gyűjtésével, melynek köszönhetően a két csapat együtt viszonylag simán elér majd legalább 45 pontot.

Chicago Bears-Tennessee Titans
Tipp: Titans
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Ismét szörnyű szezonja van a Chicagónak, és a folytatás sem tartogat szép pillanatokat a szelesvárosiaknak. Jay Cutler után ugyanis partvonal mellé került Brian Hoyer is, pedig vele mutatott életjeleket az offense. Matt Barkley kapja meg így a lehetőséget, aki négy éve van a ligában, de először fog kezdeni. Elég húzós estéje lesz, a Tennessee front 7-je az egyik legkeményebb, a chicagói O-line pedig nem egy életbiztosítás. Ami a labda másik oldalát illeti, elég sok a sérült a Bears védelmében, a vendégek támadósora viszont kifejezetten jól muzsikál Marcus Mariótával és DeMarco Murrayvel. A harmadik legtöbb futott yard fűződik hozzájuk, a hatékony földi akciókkal megalapozhatják a passzjátékot. Sokkal jobban egyben van a Titans, Barkleyval végképp nem sok esélyt adunk a hazaiaknak. 

A hatharom.com  szelvénye a 12. játékhétre -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Atlanta Falcons-Arizona Cardinals 44.5 pont felett 1.40 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Chicago Bears-Tennessee Titans Titans 1.35 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.89