Sportfogadás

Tényleg ennyire egyértelmű a Chelsea-Tottenham rangadó?

Igen komoly rangadóval, nevezetesen a Chelsea-Tottenham derbivel zárul a szombati futballmaraton Angliában. A mérkőzésről a Tippmixpro fogadói, a Tippkirály játékosa, de még oldalunk szerkesztői is hasonlóan vélekednek.

Szinte mindenki Diego Costáék sikerét várja szombaton.

Az első az ötödiket fogadja a Premier League-ben, avagy szombat kora este összecsap a Chelsea és a Tottenham együttese. A felek közül egyértelműen a hazaiak vannak jobb passzban, akik zsinórban hat (!) olyan győzelmet számlálnak a bajnokságban, amelyen még csak gólt sem kaptak. Ezzel szemben a vendégek igen csak gyászosan teljesítettek az elmúlt hetekben, hónapokban, hiszen a legutóbbi kilenc (!) meccsükből mindössze egyet sikerült megnyerniük - azt is piszok nagy mázlival, hiszen a 88. percben még vesztésre álltak a West Ham ellen -, ráadásul csoportfavoritként (!) sikerült kiesniük a Bajnokok Ligája E jelű négyeséből.

Mauricio Pochettinóék ráadásul nem őriznek szép emlékeket a Stamford Bridge-ről, hiszen az előző szezonban hiába vezettek 2-0-ra a Chelsea vendégeként, Eden Hazard vezérletével a hazaik döntetlenre mentették a találkozót, amivel eldőlt, hogy a Tottenham helyett a Leicester lett a bajnok, s később kiderült, hogy azzal az eredménnyel a második helyet is bukták Harry Kane-ék. Az azt megelőző három meccsét pedig rendre elbukta a Spurs a Kékek vendégeként legalább két találattal, ráadásul úgy, hogy ezen meccseken még csak gólt sem lőttek.

Mindezek után a bukmékerek szerint egyértelmű, hogy a Chelsea a mérkőzés esélye, amelyről a Tippkirály játékosai, a tipsterek és oldalunk szerkesztői is így vélekednek. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 84 (!) százaléka a hazai sikert, 13 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendég győzelemre a tétek mindössze 3 százaléka (!) érkezett. Mindezt a fentiek mellett az is alátámasztja, hogy a hazaiknál már csak John Terry játéka kérdőjeles a hétvégén, hiszen Willian felépült, míg a vendégeknél Danny Rose, Ben Davies, Erik Lamela és Toby Alderweireld is kimarad, vagyis jó pár alapemberére nem számíthat Mauricio Pochettino.

A Tippkirály játékosainak 76, míg a Tippmixpro fogadóinak 84 százaléka (!) vár hazai sikert a Premier League 13. fordulójának rangadóján.

 

 

 

 

 

1X2    
Chelsea Döntetlen Tottenham
TippmixPro@1.75 TippmixPro@3.65 TippmixPro@4.25
[2252304] 2016-11-26 18:30:00 Chelsea - Tottenham Hotspurx
209498
[2252304] 2016-11-26 18:30:00 Chelsea - Tottenham Hotspurx;