NB I

Tartalékos nyugat-kelet összecsapás Sopronban

  • varin

Mind a Haladás, mind pedig a Debrecen számtalan hiányzóval küzd, már csak ezért sem várható gólparádé.

Ritkán kopogtat be manapság a három pont Szombathelyen és Debrecenben is. A Haladás továbbra is képtelen kikecmeregni a gödörből, míg a Loki játéka egyre jobbnak és jobbnak tűnik, de az eredmények csak nem akarnak jönni Leonel Ponteséknek. A papírforma alapján egyik rossz széria sem Sopronban szakad majd meg.

Tippmixpro
  1 x 2
Haladás-Debrecen 2.20 3.25 3.15

"Egyre inkább összeáll a Debrecen játéka, már látszik a portugál edző elképzelése, de futballja még nem mindig párosul eredményességgel – mondta Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője a klub honlapján. "Stabil védekezésen alapul a játékuk, sok képzett, kreatív labdarúgójuk van, így nagyon labdabiztosak is. Holmanra, Tőzsérre, Szakályra különösen figyelnünk kell, elöl pedig Vitteket muszáj semlegesítenünk. Nem lesz egyszerű dolgunk, a rutint, a nagyobb technikai tudást fiatalos lendülettel kell ellensúlyoznunk."

A fiatalos lendületben akaratlanul is segíthet a Halinak az, hogy tele vannak fontosabbnál fontosabb sérültekkel: Schimmer Szabolcs, Hidvégi Sándor Király Gábor, Németh Márió, Jánvári Gábor, David Williams és Ezequiel Calvente sem bevethető, míg a másik oldalon Ferenczi János, Mészáros Norbert, Bereczki Dániel és Szilvási Péter nem utazott el a messzi Sopronba.

Ami a két csapatnál uralkodó hangulatot illeti, noha a Haladás előrébb áll az OTP Bank Ligában, mint a Cívisvárós, amíg Halmosiék múlt héten az utolsó pillanatban buktak pontot, addig Holmanék éppen ekkor szereztek egy egységet a Hidegkúti Stadionban.

A Haladás pályaválasztásával az utolsó négy meccsből három is döntetlenre végződött, így a papírforma velünk az ikszet mondatja, de egy fokkal biztosabbnak látjuk, ha a kevés gólra fogadunk.

hatharom.com
2.5 gól alatt
@1.65
[2295498] 2016-11-26 15:30:00 Haladás - Debrecenx;
2016-11-26;212
209575