Bulvár

Itt van mindannyiunk álma, a részeg foci! - videó

  • varin
Címkék:

Szigorú szabályok voltak, ha nem vagy eléggé ittas, innod kell, különben szabálytalan a gólod!

Aligha van olyan olvasónk, aki egy-egy jól sikerült kertiparti alkalmával ne vette volna elő a focilabdát, hogy most márpedig megrendezésre kerül az éves részeg kupa! Ezt persze rendszerint pohártörés, a ház oldalának kirúgása és néhány felbukkanó róka szakítja félbe, ám lássuk, mi az eredménye, ha mindez szervezett keretek között történik.

Egy norvég kispályás csapat ugyanis kitalálta, ők bizony berúgnak, aztán kiderül, mire mennek egymás ellen. Így tehát a meccs előtti taktikai értekezlet csinos szőke hölgyek és kiadós mennyiségű alkohol társaságában került megrendezésre. Majd amikor a srácok elérték a kellően edzett szintet, pályára léptek!

Az edzők igencsak hamar felismerték, hogy itt a Pep Guardiola-féle Tiki-Taka helyett maximum a tequliás üvegek által szponzorált "Broáf" lehet életképes, így gyorsan kiadták az ukázt ne passzolj, csak vidd a labdát és rúgd! Ráadásul ha valaki nem volt kellően ittas, vagyis ha a véralkohol-szintje a becstelenségig leesett (1.0% alá), akkor bizony után kellett töltenie, különben nem volt érvényes a gól, amit szerzett. Az eredmény a videón látható, a röhögés garantált :)

Mi csak reménykedni tudunk benne, hogy a FIFA felfigyel erre az eddig méltatlanul elfeledett, ám kifejezetten sokra hivatott sportágra és akár az olimpiai sportok közé is bekerül!