Sportfogadás

Angliába utazunk a profitért hétvégén

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Leicester-Middlesbrough
Tipp: Leicester
Odds:
1.80 @ Tippmixpro

A táblázat alapján alsóházi rangadót vív a 14. helyezett Leicester City, hiszen a 15. pozícióban lévő Middlesbrought fogadja. Azonban a felek közt bőven van differencia, elég csak azt a tényt alapul venni, hogy amíg a Rókák a regnáló bajnokok, addig a Boro az újonc szerepét tölti be a bajnokságban. Ugyanakkor a hazaiak nincsenek formában a Premier League-ben, viszont így, hogy kedden megnyerték Bajnokok Ligája csoportjukat, februárig csak és kizárólag az angol ligára koncentrálhatnak. Ennek elsőként a Middlesbrough ihatja meg a levét, amely csapat nincs formában, s nem mellesleg legutóbbi négy bajnokiját elveszítette a Leicesterrel szemben.

[2252306] 2016-11-26 16:00:00 Leicester - Middlesbroughx;

Swansea-Crystal Palace
Tipp: Swansea
Odds:
 2.50 @ Tippmixpro

Pocsék formában lévő csapatok találkoznak szombaton Walesben, amikor is a Swansea a Crystal Palace együttesét fogadja. A hazaiak az első forduló óta (!) nem tudtak bajnokit nyerni, míg a vendégek az utolsó hat meccsükön egy pontot tudtak szerezni, s zsinórban öt (!) vereségnél járnak. Ám amíg a walesieknél szinte mindenki bevethető lesz a hétvégén, a londoniaknál öt meghatározó játékos sem lép pályára sérülés miatt. Így pedig van esély arra, hogy a Swansea győzelmével ér véget a felek összecsapása. Egyébként is, ha ezt a meccset sem nyerik meg a fekete-fehérek, akkor készülhetnek a másodosztályra.

[2252310] 2016-11-26 16:00:00 Swansea - Crystal Palacex;

Brighton-Fulham
Tipp: Brighton
Odds: 
1.90 @ Tippmixpro

A feljutásra esélyes, jelenleg második helyen álló Brighton, a szebb napokat látott Fulham gárdáját fogadja szombaton. A felek közül egyértelműen a hazaiak vannak jobb passzban, hiszen az utolsó öt meccsükből négyet is megnyertek, s ezen időszakban mindössze egy (!) gólt kaptak. Ezzel szemben a vendégek az utolsó három találkozójukon nem játszottak rosszul, de azt megelőzően csapnivalóan teljesítettek. A Brighton jobb és erősebb csapat perpillanat, mint a londoni, hazai pályán rendre jól teljesít - idén eddig a legjobb a Championshipben -, áprilisban pedig 5-0-ra (!) győzte le a Fulham együttesét az Amex Stadionban. Mindezek után hazai sikert várunk a felek hétvégi ütközetén.

[2259491] 2016-11-26 16:00:00 Brighton - Fulhamx;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Leicester-Middlesbrough Leicester 1.80 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Swansea-Crystal Palace Swansea 2.50 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Brighton-Fulham Brighton 1.90 @ TippmixPro
TippmixPro@8.55

Kattints a képre a játékhoz!