Sportfogadás

Tippeltünk az Európa Ligára is!

Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, így megtettük tétjeinket az ötödik fordulóra is.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az Európa Liga csoportkörének ötödik fordulójára, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Fenerbahce-Zorya Luganszk
Tipp: Fenerbahce
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Noha az odavágón a Fenerbahce a 95. percben (!) mentette döntetlenre a találkozót a Zorya ellen, ezúttal aligha lehet kétséges, hogy a törökök behúzzák a meccset. Ugyanis a Fener bombaformában van, zsinórban öt találkozót nyert meg, köztük a Manchester United és a Galatasaray elleni rangadót is. Ezzel szemben az ukránok az utolsó öt tétmérkőzésükön mindössze egyszer tudtak nyerni. Egyébként is a vendégeknek már mindegy a csütörtöki ütközet, míg, ha a Fener nyerni tud, akkor vélhetően tovább jut az A jelű négyesből.

[2365383] 2016-11-24 17:00:00 Fenerbahce - Zoryax;

Athletic Bilbao-Sassulo
Tipp: Athletic Bilbao
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

Egyre jobb formában van az Athletic Bilbao együttese, amely csapat immár négy mérkőzése veretlen, ráadásul utolsó két meccsén még csak gólt sem kapott. A Sassuolo viszont igen rossz passzban van, az olasz alakulat a legutóbbi hét meccsén nem tudott győzni, vasárnap például hiába vezetett a 83. percben (!) 2-0-ra a Sampdoria otthonában, mégis kikapott. A baszkoknak ráadásul nagyon megy odahaza, a Barcelona és az Osasuna elleni meccsüket leszámítva valamennyi találkozójukat behúzták, míg az olaszok nem tényezők idegenben, hiszen az idei 11 házon kívüli meccsükből, mindössze egyet (!) tudtak megnyerni. Mindezek után abszolút nem lenne meglepő, ha az erősebb, jobb passzban lévő és nem mellesleg hazai pályán játszó Bilbao legyőzné a Sassuolót.

[2365695] 2016-11-24 21:05:00 Athletic Bilbao - Sassuolox;

Olimpiakosz-Young Boys
Tipp: Olimpiakosz
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

A svájci gárdának csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény Görögországban, hiszen csak így maradna esélye a továbbjutás kiharcolására. Így tehát a sárga-feketéknek támadniuk kell már a mérkőzés elejétől, vagyis az Olimpiakosz berendezkedhet a számára oly kedves kontrajátékra, amivel például a felek svájci mérkőzését is megnyerte. Ezek után pedig nagy esélye van a görögöknek a sikerre, hiszen a Young Boys idegenben amúgy sem tényező - utolsó hat meccsén nem tudott nyerni házon kívül, ráadásul ezen találkozókon ötször (!) még csak gólt sem rúgott -, míg az Olimpiakosznak nagyon megy hazai pályán, vagyis szerintünk a piros-fehérek győzelmével ér véget a felek ütközete, avagy a továbbjutók kilétére is fény derül csütörtök este.

[2365406] 2016-11-24 21:05:00 Olimpiakosz - Young Boysx;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 17:00 INFO Fenerbahce-Zorya Luganszk Fenerbahce 1.40 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Athletic Bilbao-Sassuolo Athletic Bilbao 1.40 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Olimpiakosz-Young Boys Olimpiakosz 1.65 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,23