Sportfogadás

Ki-ki meccsre készülnek Korhuték az Inter ellen

Magyar szempontból kiemelkedő mérkőzésre kerül sor csütörtökön, hiszen a Korhut Mihályt is foglalkoztató Hapoel Beer Sheva az Inter gárdáját fogadja. Mindkét fél győzelmi kényszerben van, s ennek köszönhetően a Tippmixpro fogadói, illetve a Tippkirály játékosai is ki-ki meccsre számítanak.

A magyar focirajongókat csütörtökön vélhetően az Inter izraeli vendégjátéka foglalkoztatja majd a leginkább, avagy sikerül-e még egyszer legyőzniük Korhut Mihályéknak a milánói sztárklubot? Olaszországban ez már összejött egyszer a keletieknek, szeptember közepén mondhatni simán nyertek a piros-fehérek 2-0-ra idegenben, amely találkozón a magyar válogatott hátvéd 85 percet töltött a pályán.

Mivel a Hapoel három, az Inter pedig négy pontos lemaradással követi a második, még továbbjutó helyen tanyázó Southampton gárdáját, így a felek győzelmi kényszerben lépnek pályára, hiszen amely csapat három pont nélkül marad, az borítékolható, hogy nem jut tovább.

Mindezek után a bukmékerek szerint abszolút három esélyes a találkozó, azonban a fogadók ezt leszűkítették kétesélyesre, mivel a döntetlen senkinek sem jó, így a tipsterek a hazai és vendég siker felé tolták el az arányokat. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 49 százaléka a vendég sikert döntetlent, 32 százalék pedig a hazai győzelmet választotta, míg a döntetlenre a tétek mindössze 19 százaléka (!) érkezett. Ami az odavágó és a hiányzók - a hazaiaknál mindenki bevethető lesz, míg az olaszoknál Joao Mário, Geoffrey Kondogbia, Gabriel, Gary Medel, Sztevan Jovetics, Davide Santon, Marco Andreolli és Rodrigo Palacio el sem utazott Izraelbe - névsorát figyelembe felettébb érdekes, pláne, ha hozzátesszük, hogy az Inter az utolsó hat idegenbeli meccséből, mindössze egyszer szerzett pontot, azt is vasárnap, a 92. percben szerzett találattal...

A Tippkirályban már egyértelműbb a párharc, játékosaink 82 (!) százaléka Inter győzelmet vár.

 

 

 

 

 

1X2    
Hapoel Beer Sheva Döntetlen Inter
TippmixPro@2.90 TippmixPro@3.10 TippmixPro@2.40
[2365394] 2016-11-24 19:00:00 Hapoel Beer Sheva - Interx
214389
[2365394] 2016-11-24 19:00:00 Hapoel Beer Sheva - Interx;