Snooker

Kalandozás a biztos tippek földjén - UK-Championship-kombi, II. rész

  • Cesc18

Kedden kora délután elrajtolt az Egyesült Királyság Bajnoksága, ami a világbajnokság mellett a második legnagyobb presztízsű snooker-torna, illetve a hármas korona (triple crown) első állomása. A torna első három napjára egy háromrészes kombi-sorozattal készültünk, melynek a második felvonása következik.

Martin Gould-Gareth Allen
Hatharom-tipp: Gould
Odds: 1.16 @ TippmixPro

Martin Gould a mezőny egyik legszórakoztatóbb figurája, a krupiéből vált profi játékos, nem csak látványosan, de eredményesen is snookerezik. Az év elején élete első pontszerző tornagyőzelmét aratta, és egy kis időre megízlelhette milyen a top 16-ban lenni. Az utóbbi időben nem brillírozik annyira, egy-két váratlan vereség is becsúszott, de Gareth Allen ellen így sem kell nagyon tartania. A walesi snookeres 2015-ben szerezte meg a profi státuszt, de maradandót még nem igazán alkotott, konkrétan nem sikerült még főtáblás meccset nyernie, kisebb, tehát ET-versenyeken sem. Nagyon meglepő lenne, ha most táltosodna meg, hiszen Gouldtól eddig háromból háromszor kapott ki. 

Gary Wilson-Paul S Davison
Hatharom-tipp: Wilson
Odds: 1.22 @ TippmixPro

Két régi motoros a szakmában, ám amíg Gary Wilson egy top 50-es játékos, addig Paul S Davison folyamatosan azért küzd, hogy valahogyan megtartsa a profi kártyáját. Ez nem mindig sikerült neki, és az idei szezonját elnézve, jövőre is izgulhat. Két főtáblás meccset játszott ebben az idényben, mindkettőt simán bukta el, pedig Peter Lines személyében az English Openen egy amatőr státuszú játékossal találkozott. Nem kellene, hogy gondot okozzon Wilsonnak, pláne azok után, hogy múlt héten három meccset is nyert a Northern Ireland Openen, többek között az említett Lines ellen 4-0-ra. Februárból van egy meccsük, amit Wilson 6-1-gyel abszolvált.

Tom Ford-Hammad Miah
Hatharom-tipp: Ford
Odds: 1.18 @ TippmixPro

Hammad Miah is volt, hogy megszerezte majd elveszítette a profi kártyáját. Nem olyan könnyű dolog megragadni a legjobbak között. Csipkednie kell magát, mert az idei szezonja alapján jövőre megint rezegni fog a léc nála. Volt egy-két biztatóbb meccse, de ez kevés, ha nem tudja győztesen elhagyni a küzdőteret. Tom Ford ellen sem sok esélye lesz erre, aki tipikusan egy olyan játékos, aki évek óta a második vonal legjobbjai közé tartozik, de az a kicsi plusz, ami előrébb vihetné nincs meg benne. Ám az ilyen meccseket idén nagy magabiztossággal pipálta ki, a UK Championshipen pedig tavaly is remekül játszott.

UK Championship-kombi - a    szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
10:30 Martin Gould-Gareth Allen Gould 1.16 @ TippmixPro
10:30 Gary Wilson-Paul S Davison Wilson 1.22 @ TippmixPro
15:30 Tom Ford-Hammad Miah Ford 1.18 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1,67